Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztrofotózás
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Ubi 12.04 beta1: felraktam virualboxba, olyan lassú mint a tetű, igaz 1 magot és 2GB ramot kapott csak, nadehát...
Tele hibával, egyfolytában crashel, küldözgetni akarja a hibajelentéseket, de azt se tudja, csak megy a folyamatcsík
Felraktam penre, tesztgépbe be, live rendszer első kattintásra befagyott, numlock led vibrál, nem reagál semmire. Azt hiszem ez még vagy nagyon beta, vagy fos lesz az egész..
Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tele hibával, egyfolytában crashel, küldözgetni akarja a hibajelentéseket, de azt se tudja, csak megy a folyamatcsík
Felraktam penre, tesztgépbe be, live rendszer első kattintásra befagyott, numlock led vibrál, nem reagál semmire. Azt hiszem ez még vagy nagyon beta, vagy fos lesz az egész..