Hirdetés
- Senki sem töröl ennél jobban
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
ViZion
üzenetére
Kritizálni nem tudlak, mert tejesen egyetértek veled .Mármint abban amit ismerek .
nálam ez van fent és nagyon bejön a Gnome3 .LISA
Utána meg kipofozom... és azt az ősöreg Firefox lecserélésével kezdem." Ezzel kezdtem én is...persze, hogy előrébb van , mert az alapja ubuntu "legújabb "kiadása
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nálam bejövős a cuccos

-
God Vazzeg
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
Kernelt simán alá tudsz rakni szerintem, natty backportot keress, 11.04-en alapul a zorin, ha jól emlékszem. Innen tudsz letölteni leforgatottat, de én a helyedben fordítanék egyet magamnak, én is lepörgettem egy 3.2-est ha jól emlékszem, működött is, csak nekem az ati kártya miatt nem ment a 3D gyorsítás vele, így visszaraktam a 2.6.32.38-at, ezzel a legsatbilabb nekem a 10.04. Mondjuk az újabb kernellel meg nagyon gyors volt, érezhetően gyorsabban működött minden, érdemes vele játszadozni

Ha úgy döntesz lefordítasz magadnak egyet, akkor ezt olvasd el
Kernel.org-ról lekapod a 3.3 rc6-ot és mehet is fel fordítás után
(Én inkább a 3.2.9-et raknám a helyedben, az a stabil változat
-> [link] )
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utána meg kipofozom... és azt az ősöreg Firefox lecserélésével kezdem." Ezzel kezdtem én is.

(Én inkább a 3.2.9-et raknám a helyedben, az a stabil változat