- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.véderjoe
tag
Sziasztok Fórumozók!
Azért bátorkodtam eme topikba írni, mert nem vagyok egy tuning bajnok. (csak kíváncsi voltam és vagyok mit bír a vasam, milyen tartalékok vannak még a "gépházban"!)
Gondoltam 1et és a proci /E2180 órajelén emeltem 2-ről 2.8-ra ...
Semmi gond nem volt egy darabig
Aztán a FarCry2 Benchmark-ban kiakadt a videokártyám (megváltozott a képfelbontás, mint amikor nem jó a driver Pl. legkisebb felbontás; 4bit) Szóval berezeltem egyből, hogy a vidokarinak meszeltek... De szerencsére nem! Újra-boot után alapórajelen minden rendben volt ismét.
Szóval a kérdésem arra irányul: proci tuningolásnál mért szállhat el a videokártya, lehet-e komolyabb baja?
Ha valakinek van ilyen 'élménye' írjon.THX
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - OFF topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest