Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
Üdv.
Nem vagyok mai csirke a tuningolásban, de ma egy elég érdekes dolgot véltem felfedezni.
C2D procim, ha alapon van, akkor minden rendben megy. CPU tesztek, GPU tesztek. Bármit futtatok akkor akár órákig is nyomhatom semmi hiba.
Ha felhúzom a procit 3.5ghz-re (PCIe Fixálom 100mhz--re) akkor utána 6-7 órát is futtathatom a CPU terhelést, nem lesz semmi gondja, DE ha a GPU-ra ráeresztek bármit (akár csak egy LEGO Batmant) akkor 2-3 perc után az egész vagy fagy, vagy megáll-beszaggat és extrém esetben még el is kezd csíkozódni az egész képernyő, mintha a VRAM tönkrement volna.
A VGA-n AC S1 virít már kb 2 hónapja, eddig semmi baja nem is volt, húzva is csak tesztekhez szoktam, mindennapi használatra egyáltalán nem.
Ha viszont megint alapra rakom a CPU-t, akkor megy minden tökéletesen.Valaki tudja, hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- SzoftverPremium.hu
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest