- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
IO.sys #45871 üzenetére
Megpróbálom azt is amit te írtál. Igazából a guideban kitér arra hogy fogunk ram frekit állítani stb... a későbbiekben. Próbálkozom , találtam hasonlóakat de lépésről lépésre - szájbarágósan ez volt a leg célra vezetőbb. Lehet hülyeséget írok de mielőtt alap beállításokra raktam volna láttam egy olyat hogy 4000Mhz 0,72v kapott , lehet hogy elnéztem valamit de ezelőtt egy hozzáértő barátom csinálta és lehet ő pont megtalálta ? azt amit most te kérsz tőlem. Meglesem. Egyébként a jövő héten fog delidet kapni és Thermal Grizzly Conductonaut társaságában fogom felkenni
A C state - EIST -et vissza kell majd kapcsolnom ha megtaláltam a stabil oc-t de addig is jobb ha minden statikus így nem zavar be tesztelés közben, nem 100% ra állítja csak lehet hogy stress test közben problémát okozhat. Hülyeséget írt volna ? Amúgy 1000w 87+ Gold Enermaxos tápom van szóval nem hinném hogy problémát okozna neki főleg úgy hogy jelenleg nincs bent az 1080Ti
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest