Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Zsolt988 #44891 üzenetére
A tápod ha most bírja, akkor ezt a minimális emelést is fogja. A RAM-ok fogyasztása elenyésző, ezzel nem kell foglalkozni. A 64-bites rendszer feltelepítése is szükséges, ugyanis a géped a 64 bites utasításkészletekkel eleve gyorsabb lesz, és az is megeshet, hogy nem is kellesz tuningolni. (A Windows 7-nél az SP1 telepítése természetesen "kötelező"/Windows 10-nél nincs ilyen.)
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
Zsolt988 #44891 üzenetére
esküszöm válaszolok az összes kérdésedre amint megértem,
megpróbálod a oldalon látható szabályok szerint leírni, hátha úgy érthető lesz? -
Zsolt988
újonc
Kőszi figyu nemtudom még él e ez az oldal igy 2016 ban lenne egy pár nagy kérdésem ha visszair valaki akkor leirom
ja mostmár látom él még
Szoval az egyik kérdésem az lenne hogy van egy régi 2007 es gépem akkor ujjon volt véve eddig nem nyultam hozzá de mostmár nagyon gyenge : Amd athlon 64x2 5000+ 2.6ghz 2 gb ddr2 800mhz ram és eddig egy ati radeon hd 3650 fél gb os volt
Nekem lényegében a gép cs go ra kellene meg ilyesmikre de laggol (fuuu anyi minden van az agyamban míg leirom) 275W os tápom van 2db ram slot és am2 es foglalat ez a nagy problémám mindig mindenben .
Szoval vettem egy asus gt 440 1 gb ost és azzal már jobb let kb 50 fps de pl mikor meghaltam nagyon belagolt szerintem Cpu meg a ram limit ha felraktam 1680x1050 ugyananyi fps em volt mint 800x600 on meg ha a texturát is fenneb huztam szoval kellene bele még 2 gb ram de sajnos csak 2 slot van szoval kikkel cserélnem 2x2gb ra (mert 2x1 gb van) (nagy nehezen használtan találtam is 2x2gb ot ami 800mhz) és OC -znám a cpu-t és akkor már jo lenne (még soha nem OC-ztam de ha itt mindent elolvasok akkor profi leszek) ja és vennék egy cpu hűtőt (Deepcool IEMINFS2 vagy arctic frrezer 64 plus)
Szoval a nagy kérdés az lenne hogy a 275W os ATX es tápom megbirná ?? a +2gb ramot és a kb 2.6ghz ről 3.0 ra huzot procit?? ja és egy régi WD 250gb os vinyo van (a dvd olvaso kivan véve mert megment )
Mert ugye még vetttem bele + ba a gt 440 et ami tőbet fogyaszt a gyári a hd 3650 nélA másik kérdés hogy win 10 32bites em van és a 4gb ram nak 64 bit kellene ?? mert 1gb os a vga-m
ahozz ujrakel telepiteni? (a procim 64 ,,alapu,, ) -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
mefistofeles #44889 üzenetére
-
Skacok!
Ha egyel több rendszerhűtő ventit akarok rakni a gépbe mint az alaplapi csatlakozók száma akkor mi a legegyszerűbb megoldás? -
lao
tag
Üdv mindenkinek !
Szeretném próba képpen egykicsi tuningot adni a procinak.
Összetevők :
GA-Z170X-GAMING 3-EU (f6bios)
i5 6600
Corsair vangeance 3000
a bclk-t ebben az esetben szabad állítgatni?mert régebben az vitt mindent magával.Nekem viszont az jött le a hozzászólásokbol,hogy csak a memoria ami megy vele.Azt meg az xmp-nél utnna tudom állítani.Nagy tuningot nem akarok 4.2-4.3-ig szeretném feltólni. -
törölt tag
Érdekes jelenséggel találkoztam és kissé elakadtam:
Most frissítettem gépet, MSI X99A Gaming7 lapra váltottam és egy 6850K-s ketyeg benne, gyárilag 3,6GHz-en, Turbóval 3,8-on. Mindenütt azt olvastam hogy a vége 4,4-4,6 GHz, de tutira megy 4,2-őn.
Ugyanakkor hiába állítom be a BIOS-ban a CPU ratio-t mondjuk 42-re semmi sem történik! A BIOS alapképernyőjén 4,2 szerepel ugyan, de sem az AIDA64, sem terhelés alatt (Heaven bench) CPUID-nél nem látszik a 4,2 GHz csak a gyári turbó órajel a 3,8. Sajnos 3DMark alatt sem lesz semmilyen teljesítménynövekedés...
Próbáltam 39-es szorzóval is, de semmi.
Korábban a G45-ös MSI lapomban simán tudtam húzni a 4790K-at 4,8-ra, a BIOS meg ugye nagyon hasonló (nem is tűnik agysebészetnek, hál Istennek régóta nem jumpereket kell dugdosni), nyilván valami triviális dolgot tévesztek el, de mégis mit?
Valami ötlet?
-
Nem alternatíva, pusztán kiváncsiság......
Az AMD Catalyst Controll Center-ben van ugye egy AMD Overdrive opció. Tudom, hogy ott automatikusan emel a frekin, tesztel, újra emel de nagyon gyorsan, szóval nem tudom mennyire komoly teszt de nem is ez a lényeg. Az érdekelne, hogy pusztán a szorzóval játszik ilyenkor vagy feszt is emel a nagyobb eredmény érdekében?
-
Gyanítom, hogy konkrét értékeket senki sem fog írni, mert ez kb. mindenkinél más.
Gyári hűtővel a turbo frekinél (4100 mhz) nem hiszem, hogy sokkal feljebb kéne menni. A leg egyszerűbb módszer, hogy kis emelés után teszteled, aztán ha stabil akkor újra emelsz. Ha nagyon el kezd emelkedni a hőmérséklet vagy hibázik a tesztelés alatt akkor vissza egy kicsit.
Ha komolyan gondolod a túlhúzást akkor egy morcosabb hűtő gyakorlatilag alap. -
polgi803
őstag
"nálad okosabb" ezt köszönöm nem kérném. Mindazonáltal azon a részen átsiklottam, hogy gyári hűtő van rajta. Az kb. arra jó, hogy alapon ketyegjen a gép. Ha meg húzni kellene, akkor gondolom nem alapra kellene. Tapasztalatot pedig nem írok, mert nem vagyok elég okos, illetve tapasztalt.
-
fauv
őstag
Üdv !
Srácok a fiamnak van egy 760K-s procis gépe ami jelenleg alapon megy gyári hűtővel.
Mennyi ennek a procinak az optimális tuningja, amit még fesz emelés nélkül simán vinne?
Ha valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata, pls ossza meg velem.
Előre is köszi.
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy van egy Asus B85 Pro Gamer lapom és szeretném a szorzót maxra emelni. I3 4330 a proci...tudom, hogy meg lehet csinálni, csak pontosan mit állítsak azt felejtettem el...Köszönöm, ha valaki segít! Később lewsz bele erősebb proci, de most ezzel kell élnem egy kis ideig...
-
-
Johni5
őstag
Az XMP intelre általában jó,de AMD-re elég ritka amikor jó a beállítás.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #44874 üzenetére
En custom allitom be, de a jelenlegi ramok nincsenek huzva.
-
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #44872 üzenetére
Nekem is van ilyen profil, es beallitja rendesen, a te esetedben meg megsem igy van.
A lenyeg hogy mar jo nalad. -
válasz
#97716736 #44871 üzenetére
Na összejött. 1600-ról 1866 ra húztam. Tudom nem sok de örülök, hogy sikerült. Egyébként nem egyszerű/egyértelmű a dolog. Hiába állítom be az XMP 1-es profilt (ez ugye elméletben gyárilag rögzített frekvencianövekedést kéne, hogy jelentsen automatikusan) semmi változás. Egy másik fülön kell manuálisan beállítani a szorzót. Innentől lövésem sincs mi haszna ennek az XMP fícsörnek.
Nyilván én vagyok láma de akkor sem tiszta a dolog...... -
törölt tag
válasz
mefistofeles #44870 üzenetére
Hm, YT-n, vagy forumon kellene utanaolvasni, mert ez igy erdekes.
-
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #44868 üzenetére
Ha beallitottad, utana a vegen ramentel a SAVE-re, es reboot?
-
Üdv a díszes társaságnak!
Tuningot, túlhajtást soha életemben nem csináltam de most az a helyzet, hogy összeraktam egy konfigot ahol egy Gigabyte F2A88XM-HD3 deszka és egy AMD A6 6400K proci teljesít szolgálatot 2x4 Gb Corsair Vengeance 1600 mhz kit memóriával. Tudom, hogy az efféle APU-s prociknál döntő tényező a memória mennyisége és sebessége, ezért elgondolkodtam a memória órajelének óvatos emelésén. Utána olvasva azt is lecsekkoltam, hogy az XMP memóriákat -elvben- veszély nélkül lehet túlhajtani, mivel gyárilag bele vannak égetve emelt órajelű profilok. Ahogy olvastam csak engedélyezni kell ezeket a biosban és minden egyéb ügyeskedés feszemelés stb. nélkül egy gyárilag belőtt magasabb órajelen fog dolgozni a holmi. Na most a memóriám XMP-s még sem sikerül a dolog. Az alaplap biosában addig eljutottam, hogy engedélyeztem az XMP-t és a memória 1-es profilt beállítottam, de nem történt semmi! Mit rontok el, illetve mit kell csinálnom, hogy előbűvészkedjem az emelt órajelű profilt? -
törölt tag
válasz
#42706048 #44865 üzenetére
Mivel csak 200mhz-et vettel le, maradhat ugyanugy AUTO beallitason, de ha alul akarod fesszelni, akkor mindig kicsiket vegyel vissza a feszultsegbol addig, amig el nem ered a hatart. Ahol pl mar hibazik, vagy lefagy a gep, akkor tudod, hogy az mar kicsi.
Mivel lap fuggo, meg regi CPU-d van, igy neked kell jatszani az ertekekkel. En is mindig az uj cpumat igy szoktam beloni. -
törölt tag
Helló. Van egy phenom x 4 965 .3400 Mhz es proci. Le vittem a szorzóját és most 3200 Mhz en megy viszont a volt maradt ugyanannyi.Szerintetek mennyit vehetek le a voltból, ha lehet?? küldök 2 képet. köszi
-
Ciccuka
veterán
Van valami teszt arról, hogy mennyivel növeli meg a gép fogyasztását (W) egy esetleges memória tuning?
DDR3 1.5V->1.65V default időzítés
DDR3 1.5V->1.65V + eggyel agresszívabb Cas időzítésDDR4 1.2V->1.35V default időzítés
DDR4 1.2V->1.35V + eggyel agresszívabb Cas időzítés -
robogos10
senior tag
válasz
csendesjani #44848 üzenetére
ez csak dísz vagy létezik ilyen?
-
Apollo_21
addikt
válasz
#97716736 #44855 üzenetére
Nos itt. Delid 2x sikertelen eredménnyel zárult.
Mindkét esetben boot utan 90fok majd kikapcs...
Most ek supremacyhoz kapott paszta van a kupak alatt így azonnal jo volt 34fok idle terhelt 65-80 tesztfüggő.Persze ennek örömére a 4.4 s max mert a magok ígyis epph nem mennek 85 fölé . Nemkínzom ez egy antitalentum cucc a javából.
-
törölt tag
válasz
Apollo_21 #44854 üzenetére
Magok hofoka az mindig is meleg volt. A 3770k az IBT Max stressz alatt nekem 4.5Ghz-en volt 92fok is. 107fok a max. Nekem is 1.25V-on ment 4.5-be, de 4.4-en mar 1.2-1.21V-on elment es nyertem vele 10 fokot lazan.
Sajnos az IHS paszta a gyengek rajtuk, az Intel direkt csinalja en szerintem mar.
En is leggel hutom, nem vizezem egyiket se. Tartsd a magok hofokat 80 fok alatt, de lehet nyugodtan 90 is, jatekok alatt nyilvan nem fogod ezeket elerni, de nem kell tole felni -
Apollo_21
addikt
válasz
#97716736 #44853 üzenetére
Most egy "barát" általam épített gépe került hozzám, egy kis finomhangolásra úgymondd
Ashura hűti egy msi z97 krait sli-ben, gondoltam ha nála nemsikerült "jó" fesszel..bedobtom sajátgépbe.Én egy V10el hűtőm 3db 140es ventivel 1200on mennek, lapom egy Maximus VI formula, fesz picit kevesebb kell neki de pl egy 1,25Val a 4.5 nincs meg throttling nélkül amit nemértek. Igazából sztem túl alacsony az ingerküszöb a procinál..80nál fellép mezei aida stressz alatt a throttling, nekem a 4690K-m bőven elszalad a V10el 4,6on akár úgyhogy észnélkül feszelem akkor is. Ez ment delid elött megy mostis.
Na jól össszevakaróztam a topicot megint
Szóval..lehetséges hogy delid után megsikerül hűteni 4,5en is az Ashurával?
Próbáltam többféle képp feldobni rá mindkét hűtőt mert megugrik hirtelen ilyen 20-30fokot is...de semmi változás. Most 4,2-t sikerült 1,225V-el, de 65-70fok, sztem túl forrófejű hogy léggel ezzel legyen vmi. -
törölt tag
válasz
Apollo_21 #44852 üzenetére
Hat atlag 4790K-val egy 4.4-4.5 elerheto, ezen belul is van amelyik tobb feszt ker mint a tobbi, meg lap fuggo is. Ezt majd te magadnak kell kitapasztalni, mi az a feszultseg tartomany amivel stabilan megy a gep, mind jatek alatt, tesztek alatt stb. Ha nagyon tul kell feszelni, akkor johet a kerdes vajon megeri-e? Vagy vegyem visszabb azt a 100-200Mhz-et, tehat sok mindentol fugg.
En sokaig 4.5Ghz-en hasznaltam a jelenlegi 3770k-t, de ez nem is annyira tuningos darab, igy visszatettem 4.4-re es joval kevesebb fesszel stabilabb, en ugy is tobbnyire jatszok ezen a gepen szoval az a +100Mhz semmi.
Nyilvan ha kupaktalanitod, meg egyedi epitesu vizes hutot raksz ra, akkor lehet feszegetni a hatarokat. -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Csúpán egy egyszerű kérdés....elérhető "átlag" 4790K-val esetleg 4,7-4,8 vagy az nagyon mák?
Illetve ha delid van akkor esélyes hogy talán kisebb feszt is kér adott órajelekhez?Köszi!
-
törölt tag
válasz
csendesjani #44850 üzenetére
Egyszer kell megvenned. En is tobb mint 3 eve vettem egy 3770k-t mai napig kiszolgal az a gep
Es nem csak jatekok teren eros. Na mindegy nem folytatom, mert itt AMD-Intel haboru lenne -
törölt tag
válasz
csendesjani #44848 üzenetére
Ne ilyet tegyel vele. INTELT tegyel bele
AMD-t eddig ismeroseim amit vettek, mind panaszkodott. En nem gyozom rabeszelni az embereket hogy Intelt vegyen, ne az AMD-t. -
csendesjani
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #44846 üzenetére
-
csendesjani
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #44846 üzenetére
CPU Thermal Throttle nekem nincs a biosban, CnQ letiltva.
bios v2.70 ez a legfrissebb -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
csendesjani #44845 üzenetére
És a CPU Thermal Throttle? Vagy a fentebb emlegetett CnQ?
-
csendesjani
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #44842 üzenetére
Over Temperature Protection - letiltva, de így is visszaveszi.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
csendesjani #44843 üzenetére
Valamelyik tuti elengedi majd, csak óvatosan vele.
-
csendesjani
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #44842 üzenetére
Igen mindig 62 foknál vesz vissza..... nézem a manualt.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
csendesjani #44841 üzenetére
Ha mindig 62 foknál szabályoz, akkor az a baja.
Erősebb hűtés kell neki, vagy megnézni, hogy a BIOS-ban nincs-e valami erre vonatkozó opció.
Gondolok itt olyanra, hogy hátha módosítható a maximum hőmérséklet.Pl: Over Temperature Protection (Users manual 55. oldal) - disabled
vagy
CPU Thermal Throttle - (Users manual 44. oldal) - módosítani / disabled.
-
csendesjani
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #44840 üzenetére
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
csendesjani #44839 üzenetére
CoreTemp/Aida/HwMonitor?
-
csendesjani
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #44838 üzenetére
RealTemp nem támogatja az 5800K-t.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
csendesjani #44837 üzenetére
RealTemp-pel kellene megnézni a mag hőmérsékleteket.
-
csendesjani
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #44836 üzenetére
63C'-os max.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
csendesjani #44833 üzenetére
Túlmelegszik a processzorod. Leszabályoz.
Trade88: Szerintem nem kellesz ezek közül hozzányúlni egyikhez sem. Esetleg a PLL Overvoltage mehet neki, ha nem indulna.
-
Trade88
tag
Sziasztok!
Egy kis felvilágosításra lenne szükségem.
Kupapktalanított 3570k.kupak alatt-felett 7.5 W/(mk) paszta.
1.292v 4.8 Ghz magok max 80C
Hétfőn jön a Clu azzal, ha újra kenem biztos nyerek pár fokot és megcéloznám az 5Ghz-et.
Eddig csak a szorzóval és a feszültséggel játszottam viszont nem tudom, hogy a következők segítségemre lehetnek-e:
Pch,Vtt,Cpu Pll voltage.
Ezekkel érdemes játszanom? Nem tudom, hogy minek a feszültségét emelném,inkább hagytam alapon.
Köszöszöm előre is a segítséget! -
csendesjani
csendes tag
Aida cpuid-et nézve terhelésnél egy idő után visszaveszi a cpu mag voltját 0.86Volt-ra.
Miért? -
csendesjani
csendes tag
Sziasztok!
Az AsrockFM2A58M-VG3+ R2.0 lapomban az AMD A10 5800K procit szeretném meghúzni, szerintetek hogy álljak neki, az a gond ,hogy 4.6GHz-re húzva ha leterhelem a cpu-t (mondjuk Aida64 rensz.stabilitás tesztel - csak cpu) akkor egy idő után visszaveszi 1.4GHz-re a procit aztán megint engedi 4.6-on azt megint vissza.
Biosban TurboCore kikapcsolva, 1,5 volt a procinak.
Tudna valaki segíteni? -
szaszaboy0
tag
válasz
Kean_Sorbo #44831 üzenetére
Még teljesen nem oldódott meg a probléma mert még mindig nem úgy muzsikál a proci ahogy kéne.
Most néztem a lapos nem is támogatja ezt a cpu-t.
Soha többet nem veszek előre össze pakolt gépet. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
szaszaboy0 #44829 üzenetére
Bevallom az AMD-hez nem értek ilyen mélyrehatóan, de legalább akkor itt marad egy lehetséges hibamegoldásnak, és ezentúl másoknak is segítség lehet. Mindig tanul az ember valamit.
Örülök, hogy megoldódott a probléma.
-
Rush77
aktív tag
válasz
szaszaboy0 #44829 üzenetére
Lehet nem teljesen idetartozik de nekem is a Cn'Q meg az APM produkált érdekes dolgokat játék közben. Random újraindult a játék, kifagyott teljesen stb... Kikapcsoltam és utána minden jó volt (AMD A6-7400k, ASRock FM2A88M Extreme4+)
-
szaszaboy0
tag
válasz
Kean_Sorbo #44827 üzenetére
Idáig minden frankó valószínű a Cn'Q problémás, kikapcsoltam és van fps rendesen nem esik le.
-
szaszaboy0
tag
válasz
Kean_Sorbo #44827 üzenetére
Rendben meglesem.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
szaszaboy0 #44826 üzenetére
Játék közben legyen megnyitva, majd amikor jön a drop, akkor ALT+TAB-bal válts át az erőforrás figyelőre, és nézd meg melyik folyamat pörgeti a processzort.
-
szaszaboy0
tag
válasz
Kean_Sorbo #44825 üzenetére
Játék közben csinálja olyan mintha nem is működne a gpu. Olyan mint egy 3dmark tesztben a cpu teszt. Akad mint állat és 5-6fps van.
Lapos asrock n68 gs4 fx ram 8gb ddr3 1600 -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
szaszaboy0 #44824 üzenetére
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, kérdeznék valamit nagyon fura jelenség.
Van hogy néha azt produkálja a gépem, msi afterburnerrel figyelem, proci minden magja 100-on, gpu töltés 0 és 6 fps-em van. Ez mitől lehet?
Fx6300 vs R9 380 -
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következőhöz.
Adott egy AMD A6-7400K, 2x2Gb 1600MHz RAM, ASRock FM2A88m-Extreme4+
A CPU-t 4GHz-re állítottam 1.2750v fesz mellett. Ez stabil több mint 1 óra prime + furmark után is.A kérdésem az lenne, hogy memória tuningban tudnátok e segíteni, hogy hogy vágjak bele mrt ugye az APU-nak jót tesz a plussz sebesség.
Illetve, hogy érdemes e NB-t próbálni húzni vagy ne is próbáljam? (Phenom X4 955 + 770-es lapnál 1 MHz után is kifeküdt).Köszi.
-
Johni5
őstag
45nm-nél nem ott van az FSB wall.
CPU Termination-alias VTT- 1.2 ről emeld 1.26 ig.Azzal 500 ig tuti jó vagy.MCH-nak meg adj egy 100mV-ot.
(Bár ott is elketyeg) CPU Vcore 1.3-1.35V
Az első képen az a Turbót tedd normálra.Az RGB-re gondolok. -
Sn4k388
tag
Üdvözlet.
Nem igazán értek a CPU tunninghoz.
A régi gépembe most szereztem be egy Q8400 2.66 mhz procit
eddig 3000 mhz vel használtam, de ma kapott egy gammaxx 200t, hűtőt és feljebb szeretném tornászni3,5 mhz ig jutok de a további emelésre nem tölt be a bios.
Tudnátok adni valami tippet mit lenne érdemes állítani? 3.8 lenne a cél -
dealerman
aktív tag
csak auto van meg disable
auto-n volt ,kikapcsoltam és érdekes módon így megy 100-onköszi a segítséget
neked is Johni5
-
dealerman
aktív tag
Sziasztok
Asrock p67 pro3 b3 lap i5 2500k 44-es szorzóra rakva bclk kereken 100-on van bios szerint !
de cpu-z szerinte nem 100-on megy,miért ?
-
bozsgabo
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #44805 üzenetére
Koszonom!
-
bandi0000
nagyúr
hali
CPU stabilitás tesztnek jó ha az asus realbench-el tesztelem? vagy inkább linxeljem? (4690K )
-
Kean_Sorbo
őstag
-
bozsgabo
csendes tag
Sziasztok! Elolvastam az osszegzot, de nekem kicsit elavultnak hangzik... Nos...
Adott egy Msi z170a gaming m7 alaplap, egy Intel core i5-6600k proci es hozza egy arctic freezer i30 co huto. Sosem volt meg huzhato procim, szoval nincs sok fogalmam rola. Kulfoldi forumokon olvasva azt szurtem ki, hogy ezt a procit 4ghz-ig "biztonsagosan" huzhatom, karosodas nelkul. 4ghz-hez 1.3 - 1.35 voltot ajanlottak, hogy ne legyen problema. Ez mennyire helyt allo? Csak ezt a 2 erteket kell huzni? (orajel + volt) vagy az fsb-hez is hozza kell nyulni? Valaszotok elore is koszonom. -
Johni5
őstag
válasz
killzone1987 #44800 üzenetére
Advanced cpu beállításnál be van kapcsolva az energiagazdálkodásból minden.Nincs azzal semmi baj.Így kell hogy működjön.
Ha C1 C3 C6 ot kikapcsolod,akkor stabilan kapja a proci az 1.5V-ot.De ha stabil,nem kapcsolnám ki.Így kevesebb a hő és a fogyasztás is.
-
Tibal
tag
válasz
Kean_Sorbo #44799 üzenetére
4.4 ghz-n 1.248-al indul amin stabil, 4.5-n ennyit megy, 4.6-4.7-ről nincs tapasztalat, mivel nem tudom meddig engedjem el vcore-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Linux Mint
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest