Hirdetés
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
RAZERX
üzenetére
A ramon én nem lennék elakadva, hogy "csak" 1066-on megy. Nem fogsz nagy gyorsulást érezni, ha feltornászod 1150-re, az 1333-at kizártnak tartom, legalábbis minden napos használatra. Én inkább lentebb venném a ramok órajelét. 900, vagy 1000MHz-en szűkebb időzítésekkel gyorsabbak lennének. Én 900 -on próbálkoznék 2.2V-on cl4-ben, vagy 1000-en 2.1V-on CL5-ben. Ha nagyon akarod tunigolni, akkor viszont jó lenne tudni milyen tápod, hűtőd van, illetve a proci vid-jét. Jó lenne ha tennél fel a biosról képeket, mert elfelejtettem ezét a lapét
Délután kitalálunk rá valamit, vagy ha hamarabb jön valamelyik fórumtárs ír rá neked beállítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Délután kitalálunk rá valamit, vagy ha hamarabb jön valamelyik fórumtárs ír rá neked beállítást.