Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
darál0w #17245 üzenetére
teszt hőmérsékletek nem mérvadoak 24/7re, de ha nem tudod kiteszteni, a magas hő miatt, akkor nem is fogod 24/7re sem használni...érted gondolom
nem.. nem teljesen tiszta, hogy mi az a 24/7, és ha valami teszt progit még le kell nyomni, szólj nyugodtan...
a kisebb cpu core feszre majd még rápróbálok, de szerintem ennyi lesz a vége...szorzó emelés... azaz? Az 1333MHz-t emelem feljebb, és kész? Feszültséget nem?
Hajlamos vagy megfeledkezni arról, hogy amatőr volnék..Megtaláltam azt is, amit korábban kerestem... LINKED-re állítva van lehetőség állítani az FSB - Memory Ratio-t, azaz Sync, vagy 5:4 stb... ezt kell nekem állítani?
Ja és a ram gyári értékeit hol találom? A honlapján? Ahhoz feszt is emelni kell tudtommal... 1,65V-ra.
Megpróbálok utána nézni..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest