Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Nálam nem a tuningon van a hangsúly, csak jobb topicot nem találtam!
Tehát, lenne egy apró kérésem, kereségeltem, csak nem találtam. Szükségem lenne egy hardver teljesítmény kihasználtság mérőre. Pl: Mittómén Unreal Tournament 3-at elkezdem futtatni, és szépen méri, hogy mennyire van kihasználva a gép, majd miután kikapcsoltam a játékot, leállítom a mérést, és mutassa egy diagrammon, vagy valahol, hogy CPU, Ram, Gpu-nak (ha létezik gpu mérő), mennyire használta ki, miből van limit, mit kellene bővítenem, vagy végső sorban a tuning. Ha tudna valaki 1 összetett vagy több programot ajánlani, ami erre alkalmas, megköszönném. Ha szükséges, AMD-Ati alapú a gép, notebook.Rivatunerről tudok, hogy az ilyesmit tud, csak nem igazán tudom hol, mivel gyárilag az Ati HD3470-et nem igazán ismeri, és anno segítettek beállítani rá, hogy felismerje, mára elfelejtettem.

Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest