Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Szorult helyzetből is képes felállni, nem írnám még azért le...
Ice!?: Benne van persze hogy nyernek de olyan oddsért én nem erőltetek egy kupát. Sőt a kínálat tényleg gyér, hétvégéig pihenek is, én nem úgy vagyok vele ha nincsenek jó meccsek márpedig akkor is kell rakni....
Amúgy amit írtál nem OFF téma, hanem ide tartozik...
-
ANDROID???
addikt
36' után talán még nem jó annyira örülni...
pl.:http://www.eredmenyek.com/merkozes/CY0tVFpc/#osszefoglalas Engem múltkor ez szívatott meg, ugyanígy örültem én is... -
pc_seft
tag
-
Speedhs
őstag
Oké, akkor a többit privátban.
Egyébként mindenkinek, aki még dec 31.-e előtt szeretné használni ezt a barát bónuszt:
5. Az ajánlónak és barátjának kifizetés előtt 3 alkalommal kell megjátszania az Ajánlja barátját bónuszokat.
6. Az ajánlónak és barátjának 90 napon belül kell igényelnie bónuszát és teljesítenie a rollover feltételeket. Amennyiben ezeket 90 napon belül nem teljesítik, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.
7. Az akció 2013. december 31-én, angol idő szerint 23:59-ig tart.9. A játékosoknak egyszerre csak egy aktív bónuszuk lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.11. Kisebb, mint 1,50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe, illetve az első feljogosító befizetés egyszeri megjátszásába.
12. Az ázsiai hendikep, a gólok száma (goal line) és a baseball money line (nyereményszorzó) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest