- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV tunert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
marcitp
őstag
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mi igaz abból a legendásan megbízható-strapabíró dologról, ami úgy általában körbelengi az IBM notikat? Most lehet, eretneknek tűnök itt a fórumon, semmi bajom a kis géppel, ami segítségetekkel megvettem, nagyon szeretem.
Csak így utánaolvasgatva (már vétel előtt is)ugye a T4x szériánál a VGA-rész érzékeny, a panel megrepedhet, forrasztások elengedhetik, (műszerész vagyok) USB ledegradálódik, ne emeljem az elejénél, stb. Vannak videók, leesik, semmi baja, bemutatón 80kg ember rajta van, semmi baja, egy ponton emelik az egész gépet, semmi baja stb. Sosem volt még saját notim, a környezetemben több is, szóval csak annyit kérdeznék, a többi még gyengébb? Az én gépemnek is egy helyen el van törve a burkolata, azt mondta a szervízes srác, mindegyik elreped, alulról ott egy csavar, nagyon meghúzzák, és nem tünt kamunak az ember.
Csak azt nem tudom, szóval hogy mennyire kényes kis gép, persze, hogy nem dobálom... nyugtassatok már meg, hogy tényleg bírja a strapát
Egyébként meg bocs, ha hosszú lett, meg köszönöm, hogy végiglvastad!
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV tunert vegyek?
- Silent Hill f teszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest