Hirdetés

Aktív témák

• marcitp

őstag

Sziasztok!

Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mi igaz abból a legendásan megbízható-strapabíró dologról, ami úgy általában körbelengi az IBM notikat? Most lehet, eretneknek tűnök itt a fórumon, semmi bajom a kis géppel, ami segítségetekkel megvettem, nagyon szeretem.
    Csak így utánaolvasgatva (már vétel előtt is)ugye a T4x szériánál a VGA-rész érzékeny, a panel megrepedhet, forrasztások elengedhetik, (műszerész vagyok) USB ledegradálódik, ne emeljem az elejénél, stb. Vannak videók, leesik, semmi baja, bemutatón 80kg ember rajta van, semmi baja, egy ponton emelik az egész gépet, semmi baja stb. Sosem volt még saját notim, a környezetemben több is, szóval csak annyit kérdeznék, a többi még gyengébb? Az én gépemnek is egy helyen el van törve a burkolata, azt mondta a szervízes srác, mindegyik elreped, alulról ott egy csavar, nagyon meghúzzák, és nem tünt kamunak az ember.
    Csak azt nem tudom, szóval hogy mennyire kényes kis gép, persze, hogy nem dobálom... nyugtassatok már meg, hogy tényleg bírja a strapát :)
    Egyébként meg bocs, ha hosszú lett, meg köszönöm, hogy végiglvastad! :R

Aktív témák