- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VGA hiba
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Aktív témák
-
Crow
tag
válasz
Dottore #7213 üzenetére
Éltem vele. Már kb. két hete szervizben van, pénteken megyek érte.
A legnagyobb gond az, hogy a szervizes kollega azt állítja, hogy ő nem lát semmilyen hibát a kijelzőn :S
Mondja ezt annak ellenére, hogy részletesen leírtam + telefonon is elmondtam neki, a hiba leírását, és hogy hogyan tudja biztosan előhozni.
Szerinte egyébként ilyen hibát az is okozhat, hogy nem az eredeti XP downgrade DVD-ről telepítettem a rendszert, hanem saját hagyományos XP-CD-ről, méghozzá azért, mert a lenovo weboldalán nem hozzáférhető minden extra szoftver, ami a downgrade DVD-n eleve rajta van. (Ezért próbáltam kérni tőletek korábban a downgrade DVD-t) Szerintem ez már csak azért is baromság, mert az előző hsz-emben említett srácot megkérdeztem, és neki pl.: downgrade DVD-ről telepített xp-je van, mégis jelentkezik nála a hiba. De másik ellenpéldaként tudok olyan fórumtársunkról, aki szintén "homemade" XP-t használ a T500-asán, és neki tökéletesen működik.Ezért kértem a Ti segítségeteket, mert úgy látszik, a szerviz még segítséggel is képtelen ezt megoldani...
Egyébként mellékeltem nekik is a videót és a képet, hogy lássák, mit kell keresniük a képernyőn. Mikor kb. harmadjára szólt a szervizes srác, hogy nem találja a hibát, megkérdeztem tőle, h egyáltalán megnézte-e az illusztrációt, amit küldtem (mindezt persze normális hangnemben, segítő szándékkal). Erre a következő "választ" kaptam: azt bárhonnan le is tölthettem...
Ennyit a szervizről.
Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 15 G3 - R5 5500U - 15,6 FHD IPS - 8GB / 512GB SSD - Ujjlenyomat - SK bill
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest