- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hővezető paszták
- OLED TV topic
- HP notebook topic
- E-book olvasók
Aktív témák
-
Crow
tag
Hali!
A gépemnek (T500 2082-52G) van egy olyan hibája, hogy ha a gép akksiról megy, az integrált (intel) VGA vezérlő van kiválasztva, és a VGA driverben a "Smart2D" opció be van kapcsolva (ez az alapbeállítás), akkor megbolondul a megjelenítés: a képernyő alsó részén (kb a tálca területén) színes csíkok villannak fel időnként.
Így néz ki a hibás terület: [link], video: [link], és egy srác, akinek uez a problémája az x301-esével, ő is rakott fel képeket meg videót róla: [link]
3 különböző verziójú driverrel próbáltam, az új telepítése előtt az előzőt mindig alaposan eltávolítottam (uninstall+ DriverCleaner). Chipset driverből is kiptóbáltam kettőt ha jól emlékszem. Az egész rendszert 3X telepítettem újra, BIOS-t is frissítettem, a hiba minden esetben megmaradt.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy szerintetek mitől lehet ez, és hogyan lehetne megszüntetni. A Smart2D kikapcsolása inkább csak megkerülése a hibának, nem megoldása, az Intel hivatalos álláspontja szerint annak bekapcsolva kéne lennie, és alapértelmezésként be is van.
Minden ötletet szívesen fogadok.
Üdv,
Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- E-roller topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest