- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Scalpel #6831 üzenetére
Sajnos az eddigi ismereteim ezt cáfolják. Már az sem biztos, h van rá iws, és ha van, akkor sem biztos, h szerelik Magyarországon. A típus számot beírva a megfelelő helyre kiad egy táblázatot, amin országok vannak telefonszámmal, már ha nem azzal kezdi, h erre típusra nincs iws, ha kis hazánk ott van, akkor elvileg szervizelik itthon is. Na és itt kezdődik a baj, h csak elvileg, mert erről senki nem tudott semmi biztosat mondani.
A válltáska meg szerintem alapból failure, jó h pl öltöny mellé nem elfogadható a hátizsák, de h 4-6 kiló egész nap a vállamon lógjon az tényleg, már több mint kellemetlen.
TOZ: én is ezt hallottam az egyik ismerősömtől, ezért nem tudnám nyugodtan kivárni, mire elfogynak a t500sok és érkezik vmi új, mert nem tudni h mikor és azt sem, h mi fog jönni.
Úgy h teljes mértékben hiszek neked Dottore, h fogok még szitkozódni a súly miatt, hisz a táskám üresen egy laptoppal szinte 5 kiló lesz és ha tutira tudnám, h lesz kisebb modell, akkor ki is várnám. Pl a pc házamra képes voltam 3 hónapot várni, de azt legalább tudtam, h úton van.
Mondjuk ami érdekes, h elvileg a 12.1es msi-m és a t500as között 5dkg különbség van, szal ki tudja, lehet, h nem is fog annyira feltűnni a különbség.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest