- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Scalpel
üzenetére
Sajnos az eddigi ismereteim ezt cáfolják. Már az sem biztos, h van rá iws, és ha van, akkor sem biztos, h szerelik Magyarországon. A típus számot beírva a megfelelő helyre kiad egy táblázatot, amin országok vannak telefonszámmal, már ha nem azzal kezdi, h erre típusra nincs iws, ha kis hazánk ott van, akkor elvileg szervizelik itthon is. Na és itt kezdődik a baj, h csak elvileg, mert erről senki nem tudott semmi biztosat mondani.
A válltáska meg szerintem alapból failure, jó h pl öltöny mellé nem elfogadható a hátizsák, de h 4-6 kiló egész nap a vállamon lógjon az tényleg, már több mint kellemetlen.
TOZ: én is ezt hallottam az egyik ismerősömtől, ezért nem tudnám nyugodtan kivárni, mire elfogynak a t500sok és érkezik vmi új, mert nem tudni h mikor és azt sem, h mi fog jönni.
Úgy h teljes mértékben hiszek neked Dottore, h fogok még szitkozódni a súly miatt, hisz a táskám üresen egy laptoppal szinte 5 kiló lesz és ha tutira tudnám, h lesz kisebb modell, akkor ki is várnám. Pl a pc házamra képes voltam 3 hónapot várni, de azt legalább tudtam, h úton van.
Mondjuk ami érdekes, h elvileg a 12.1es msi-m és a t500as között 5dkg különbség van, szal ki tudja, lehet, h nem is fog annyira feltűnni a különbség.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Direct One (műholdas és online TV)
- One mobilszolgáltatások
- Escape from Tarkov
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)