- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
eBeni
tag
Üdv!
Lehet, hogy furcsa lesz a kérdésem, de azért fölteszem:
Keresek új laptopot. Rengeteget olvastam cikkeket, topicokat stb és arra jutottam, hogy Thinkpad lesz. Ez eddig rendben is van, de ezen belül nem tudok dönteni, ezért kérném a segítségeteket. Eddig ezek voltak a legszimpatikusabbak:
R400, T400, X200, X301, W500.
Az ár nem szempont (nem vagyok ilyen gazdag, csak közel azonos árért tudom beszerezni őket).
Egy kicsit különböző stilusúak tudom, de ha kézhez kaphatnátok bármelyiket melyiket választanátok? Vagy esetleg van más hasonló Thinkpad?Bocs, h van nem topicba illő gép is, csak így egyszerűbb feltenni ugyan azt a kérdést a Thinkpad-es forumokban.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest