Hirdetés

Aktív témák

• Zola_

tag

válasz Dr. Akula #708 üzenetére

Na azért ez nem ilyen egyszerű szerintem...
    Mint fórumtársunk korábban írta, és én is utánaérdeklődtem, a CTO-s gépek egyedi rendelésre készülnek Ha rendelek vmit, akkor meg is nézem, hogy azt kapom-e. (Ahogy én is tettem vásárlás után.) Feltételezem ez még egy nagykerben is így van, de egy kisker forgalmazónál méginkább igy kellene lennie! Elírás mindenhol lehetséges, csak épp igen sajnálatos, mert a közzétett info alaján választ a vásárló. (még akkor is ha minden felelősség hárítva van) A jó hírnév azonban egy kiskerben fontos, és azt az ilyen esetek is meghatározzák. Nekem pl. engedték, hogy az originál HP-t pár nap múlva ráfizetéssel IBM-re cseréljem, és ez nagyon rendes dolog volt! Azonban a honlapi elírás a HDD-ről, és az, hogy az azt jelző levelemre még azt sem mondták, hogy bocs és köszi, hogy szóltál, javítottuk a leveled után, pedig nem volt olyan szép! 1-1 :) Verseny van, gondolom nekik sem mindegy, hogy mit mesélnek róluk. Csak úgy hozzáteszem, hogy a driverek installálásakor az is kiderült, hogy ATI Radeon Xpress 200M van benne, és nem Intel. (Ha lesz kedvem majd ezért is írok. :) )
    Amúgy kapható ott egy másik R51e is, ahol pl. ATI video van írva, de Intel855GME chipszet, amiben tudtommal nem is lehet DDR2... :)

[Szerkesztve]

Aktív témák