Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zola_

tag

válasz Shadowfax #736 üzenetére

Bizony úgy van, elég jól ismered már a kis történetemet. ;)
    Saját XP fut rajta, és az egyszem telepítő CD-t igyekszem nem elhagyni.
    Ettől függetlenül ha újra venném, akkor már inkább előtelepítve tenném, mert nem sokkal drágább, és nem kell a driverekkel tökölni. +adják még hozzá az alább írt progikat is.
    Így nekem nem segít a Herby által bemásolt leírás, de másnak hasznos lehet itt a fórumon.

Egyébként ha valamiben most kritizálnám az IBM/Lenovot-t akkor az a magyar nyelvű terméktámogatás.
    Nem tudom, hogy milyen volt korábban, de magyar végfelhasználói weblap gyakorlatilag nincs. (ez a lenovopc.hu olyan mintha nem is lenne) Telefonos vevőszolgálatról nem tudok. Engem pl. konkrét notebook kérdés esetén egyből a szervízbe kapcsoltak...
    Ha valaki nem tud angolul, akkor segítséget kell kérnie, hogy a support oldalakon eligazodjon. A szervízes kolléga is odaküldött pl. Nagyon rendes volt, de azért éreztem, hogy nem igazán ér rám. (gondolom neki szerelés a dolga, és nem tanácsadás)
    Azért ezekben a HP jelenleg színvonalasabb. Előtte majdnem HP-t vettem, és akkor nézegettem a neten, és hívtam is őket.
    Most persze talán jönne a válasz, hogy a Business Partnernek kéne mindent tudni... De ez sincs ám fent a neten, hogy ki a BP, és ki nem. Az angol nyelvű honlapon magyarországot mint értékesítési helyet, kis sem lehet választani....

Aktív témák