Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

Nah, megjött a notim:) Épp most írom ki vele a recovery cd-ket, kicsit be van lassulva a szentem, de hát mit várok, ha 97%-on az a 256 ram :DDD A DVD-író kellemes meglepetés, 18-al volt drágább, mint a cd-rws modell, szóval nem számítottam egetverő darabra. DVD +- 8x, és a dvd-ramot is kezeli 3x-osan :)) A vinyó egy 40 gigás 5400 rpmes Toshiba 16 mega cahcel, ezen is meglepődtem, csak 8 megásra számítottam :C

További meglepetés volt még, hogy a procit (P-M 1.6) 600 mhzre veszi vissza aksis üzemnél, az olvasottak alapján 800 mhzre számítottam. Azt hiszem, volt egy pixelhibája a képernyő közepén, de megrémülni sem volt időm, reflexből odanyúltam, mintha szösz lenne, benyomódott kicsit tft, és eltünt a világos pont, talán csak egy érintkezőhiba volt :F

258 ropiért lekopogom eddig remek vétel, (mondjuk wlant, bluetoothot kompatibilis eszköz híjján még nem teszteltem), főleg úgy, hogy a típusszám alapján dvd-író nélkül a lenovo ajánlott ára 300 brutto. Éljen az usanoti, mindenkinek csak ajánlani tudom :R

Aktív témák