- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
válasz
#95561216 #1241 üzenetére
Hát nekem nemrégiben volt egy T30-am, igaz, hogy nem szedtem szét teljesen, de én nem találkoztam egyszerhasználatos csarokkal. Sőt ha jól emlékszem a leírásában benne volt, hogy hogyan kell ízekre szedni a legapróbb darabokig... Mind1, lényeg a lényeg, hogy a későbbiek során cserélhető.
Még ezekre választ várnék:
-CeleronM és PentiumM lényegében csak energiagazdálkodásban különbözik? (Ha jól tudom a kiszemelt példány BANIAS magos Celeron)
-Celeron vs.Sempron telesítménykülönbsége? (természetesen mobil CPU-knál)
[Szerkesztve] -
sssent
senior tag
-
sssent
senior tag
válasz
#95561216 #975 üzenetére
nna ha más is káoszban élne a különböző ultrabay fajták közt (mint én):
[link]
Ma is tanultam valamit.
Bár eszerint a doksi szerint az R51-ben is ez az ubay enhanced van, csak, hogy rendberakjam a karaktereidetPersze a spéci, semmivel nem kompatibilis csatlakozó kérdése ettől még szerintem áll.
[Szerkesztve] -
Zola_
tag
válasz
#95561216 #883 üzenetére
Igen, teljesen igazad van! Én azért nem reklamáltam határozottabban, mert nem futárral hozattam. Más kérdés, hogy a boltban a vinyot nem szokás megnézni. Előtte pedig rendesek voltak, mert engedték, hogy a HP-t mégis IBM-re cseréljem pár napon belül. Ám a honlapi elírások, meg a gar.levelet majd küldjük dolog, számomra negatívumok maradtak...
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
válasz
#95561216 #831 üzenetére
Szerintem rossz a kiosztásuk. Bal oldalra én nem tennék semmit, max az optikai meghajtót és max. 1 USB-t. Hátra, ill. jobbra tenném, amit csak lehet.
Bill. meg: Ctrl és Fn gomb felcserélése nem túl jó ötlet. Bár biztos hozzá lehet szokni, de ahhoz elég sok melléütés kell. -
Zola_
tag
válasz
#95561216 #776 üzenetére
Az van amit Herby ír... Nálam ez csak 1 hónap eltérés, de már rendeltem hozzá +2évet, így kb. 3 év múlva lesz érdekes az eltérés. A számla akkor is meglesz, és a Lenovo akkor is létezni fog.
Amúgy ez is egy kritikai észrevételem az Lenovo felé. Miért nem lehet ezeket az ügyeket egységesen lekezelni? Minket -végfelhasználókat- nem érdekel, hogy hol mennyit áll a gép, de a gari érvényessége nagyon is.Majd írd meg, hogy mit mondtak.
-
ALI_G
veterán
válasz
#95561216 #769 üzenetére
Az enyém sima, nem e változat. Bizonyos linux-ok mát jól kezelik az ATI-t is, anélkül, hogy újra fodítanád a kernelt
Sir Pee: jónak néz ki amit nézel, de egy RAM upgrade elkell majd neki.
Az M radi 7500 nekem 4000 pöttyöt ad 3Dmark2001-ben. Játékra nem használom a PC-m sem, csak CS1.5-re, azt meg viszi 100 fps-sel a laptop is
Amúgy nem egy nagy durranás az a 7500, de legalább nem eszi a rendszermemóriát. Amúgy én nem vidkarisat néztem elsősorban, de mégis ilyen lett.
220-ért az enyém nagyon best buy volt, bár ez haver érdeme, hogy ilyen olcsón tudta adni. Sajna az 1 év gari az kevés (neked 3 év), ez fáj a legjobban. Remélem nem fog soha meghibásodni. IBM, bízom benne. (lekopogva)
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
válasz
#95561216 #767 üzenetére
Ez alatt mit értesz?:
''de hát mit várok, ha 97%-on az a 256 ram''
Az enyém 220K volt bruttó, és kb. olyasmi mint a tied. Bár nekem 512 ram van benne, 1,6-os Dothan mint neked, 60-as vinyó - Fujitsu, 4200 rpm, DVD +-RW ; RAM (detto mint a tied), BT, Wlan, infra, Gigabites ethernet, M Radeon 7500 32MB de szerintem ez is stimmel nálad.
ja, és a legfontosabb: integrated 56k-s faxmodem -
WN31RD
addikt
válasz
#95561216 #426 üzenetére
Kiveszik, és berakják. Mármint kiveszik az optikai meghajtót, és a helyére berakják az aksit. Az R51-ben nincs hely kettő optikai meghajtónak, igazából ritka az olyan laptop, amelyben van.
Az R51 egyébként nem rossz gép, akár megérheti az árát, de hogy neked megéri-e, azt csak te tudod eldönteni. Ennyi pénzért én már inkább valami garis és jó állapotban levő használt ThinkPad T-t keresnék, de ez persze nem mindenki számára elfogadható alternatíva.
Aktív témák
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- ASUS Vivobook Pro 16X 4K OLED M7600Q /Ryzen 7 5800H/RTX 3050/16GB/512GB M.2
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest