Aktív témák
-
Zola_
tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Na azért ez nem ilyen egyszerű szerintem...
Mint fórumtársunk korábban írta, és én is utánaérdeklődtem, a CTO-s gépek egyedi rendelésre készülnek Ha rendelek vmit, akkor meg is nézem, hogy azt kapom-e. (Ahogy én is tettem vásárlás után.) Feltételezem ez még egy nagykerben is így van, de egy kisker forgalmazónál méginkább igy kellene lennie! Elírás mindenhol lehetséges, csak épp igen sajnálatos, mert a közzétett info alaján választ a vásárló. (még akkor is ha minden felelősség hárítva van) A jó hírnév azonban egy kiskerben fontos, és azt az ilyen esetek is meghatározzák. Nekem pl. engedték, hogy az originál HP-t pár nap múlva ráfizetéssel IBM-re cseréljem, és ez nagyon rendes dolog volt! Azonban a honlapi elírás a HDD-ről, és az, hogy az azt jelző levelemre még azt sem mondták, hogy bocs és köszi, hogy szóltál, javítottuk a leveled után, pedig nem volt olyan szép! 1-1
Verseny van, gondolom nekik sem mindegy, hogy mit mesélnek róluk. Csak úgy hozzáteszem, hogy a driverek installálásakor az is kiderült, hogy ATI Radeon Xpress 200M van benne, és nem Intel. (Ha lesz kedvem majd ezért is írok.
)
Amúgy kapható ott egy másik R51e is, ahol pl. ATI video van írva, de Intel855GME chipszet, amiben tudtommal nem is lehet DDR2...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Filmvilág
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vírusirtó topic
- Spórolós topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- További aktív témák...
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Verseny van, gondolom nekik sem mindegy, hogy mit mesélnek róluk. Csak úgy hozzáteszem, hogy a driverek installálásakor az is kiderült, hogy ATI Radeon Xpress 200M van benne, és nem Intel. (Ha lesz kedvem majd ezért is írok.