Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
freeland0806 #39215 üzenetére
"a világ összes filmje itt van konkrétan pár kattintásnyira tőlünk."
Na nekem épp ez a legnagyobb bajom ezzel az egésszel sokszor. A bőség zavara (Netflix, HBO Max, Disney+, virágbolt, stb...). Nem való ez nekem
Néhány éve külföldre költözött egy ismerősöm és rámhagyományozta a többezer darabos DVD gyűjteményét. Elraktam, ki tudja mikor húzzák le a rolót a zinternetre vagy mikor korlátozzák a mai zavaros világban
akkor még jól jöhet a házi videótéka lent a pincében, csak legyen áram... Nem, nem vagyok apokalipszis hívő vagy ilyesmi, de bármi jöhet még
Hogy ON is legyek végre: valamit elkeffenthettem a TV beállításban (C6K), az van, hogy a különböző tartalmak különböző fényerővel mennek. Állítgatnom kell, mert van, ami tök sötét, van, ami túl világos. Esküszöm, most nem találom, hogy mit és hol állíthattam el, gondolom valami alkalmazás specifikus beállítás, vagy környezeti fény figyelés, mintha lett volna ilyen valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest