- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
matyi0323
csendes tag
válasz
matyi0323 #39252 üzenetére
Mindent újraindítottam vagy kétszer, aramtalanitottam a beltérit, illetve a net modem/wifit is, így most működik.
Vissza raktam a régi 10 éves hdmi kábelt, ezzel megy, de gondolom ez nem befolyasol semmit.Brutál képe van, egy meccs nézés vagy netflix is nagy élmény így számomra.
Egy kérdés, 4 darab HDMI csatlakozó van a tvn, mindegy melyikbe rakom? Valamelyik 60hz, 144hz , illetve arc/earc. Én most az utobbiba csatlakoztattam, jelentsen az bármit is.
-
Exian
addikt
válasz
matyi0323 #39039 üzenetére
Nekem nagyon tetszik! Szuper minden. A Google TV rendszer is új volt nekem, sosem volt eddig ilyen TV-m. Pillanatok alatt belaktam, elég volt belépnem a google fiókomba és minden alkalmazásba már ment is simán a bejelentkezés automatikusan. Kényelmes és gyors volt így a beüzemelés.
Aztán szépen személyre szabtam az egész rendszert, elrendeztem az ikonokat, meg van egy eszköztár a gyakran használt beállításokhoz, az is nayon tetszik, oda szépen elhelyeztem a számomra szükséges dolgokat, amiket gyakran használok (elalvás időzítő, fényerő, képmód, stb).
A képminőség pazar, ettől sokkal rosszabb, egyszerűbb Samsungjaink voltak/vannak csak és persze kisebbek (43"-osak).
Engem amúgy a boltban az eladó srác egy Samsung Q7F-ről beszélt le, hogy inkább ezt vegyem, aztán megnéztem egymás mellett a kettőt és hát ja. Jobban tetszett a TCL-nek a képminősége, nembeszélve a képfrissítésről (a Samsung csak 50 Hz-et tud).
Ezelőtt csak okosórám volt TCL, azt is szerettem, de TV-ben eddig őszintén szólva még csak nem is hallottam róla, hogy van
Ahogy írtam, csak Samsungjaink voltak/vannak, viszont a boltban, amikor nézelődtem, az is eszembe jutott, hogy a családban 3 olyan eset is volt, amikor 2 év után, éppen a garancia lejárta után behaltak a TV-k. Kettőben kijelzőt kellett volna cserélni, a harmadikban meg komplett háttérvilágítást.
-
Exian
addikt
válasz
matyi0323 #39032 üzenetére
Nemhiszem, nekem 55C6K TV-m van, ennek 95 cm-re vannak a lábai, így pusztán sejtés alapján azt mondom, hogy minimum ugyanekkora, vagy akár nagyobb távolságra vannak 65-ösön.
Én egy 120cm-es polcra raktam.
Esetleg ezt lapozd át, hátha találsz benne valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Path of Exile 2
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest