- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
mephi666 #39179 üzenetére
Úgy úgy!
Mondom, én még annyira is morbid vagyok, hogy van néhány film, amit kizárólag VHS szalagról láttam eddig
Valahogy nekem azzal van meg az igazi hangulata, élménye bizonyos filmeknek és ezeket időnként, évente 1-2 alkalommal előveszem (van rengeteg műsoros, gyári VHS-em, nem vagyok már annyira fiatal). Igaz, ezeket kisebb, "hozzáillő" TV-n szoktam nézni. Na de ez már tényleg nagyon más téma.
Amúgy jah, a nagyon szép, modern természetfilmek mellett még nálam is a konzol, aminél viszont pont, hogy a legjobb minőség tetszik, maxra állított játékmóddal (Xbox One X, Forzázni szoktam).
De a normál mai sorozatokat, filmeket inkább 24fps, nem tökéletesített képpel nézem. Legyen normális mozihangulata.
Viszont: fentvannak most a Disney+ -on az Alien filmek (a régiek is az új sorozat mellett). Tegnap néztük feleségemmel a 2. részét. Azon viszont ledöbbentem, hogy mennyire brutálisan jó minőségű, elképesztően tűéles és tiszta a kép, nem is értettem! Pedig '86-os film! Hogy a bánatba lehet ez? Feljavított verzió lehet?
Ezen az új, nagy TV-n most nagyon meglepett, hogy mennyire jó minőségű. Még a feleségem is szóvá tette, pedig ő kevésbé érzékeny erre, de ő hozta szóba, hogy milyen jó minőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest