Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz mephi666 #39179 üzenetére

Úgy úgy! :) Mondom, én még annyira is morbid vagyok, hogy van néhány film, amit kizárólag VHS szalagról láttam eddig :) Valahogy nekem azzal van meg az igazi hangulata, élménye bizonyos filmeknek és ezeket időnként, évente 1-2 alkalommal előveszem (van rengeteg műsoros, gyári VHS-em, nem vagyok már annyira fiatal). Igaz, ezeket kisebb, "hozzáillő" TV-n szoktam nézni. Na de ez már tényleg nagyon más téma.

Amúgy jah, a nagyon szép, modern természetfilmek mellett még nálam is a konzol, aminél viszont pont, hogy a legjobb minőség tetszik, maxra állított játékmóddal (Xbox One X, Forzázni szoktam).

De a normál mai sorozatokat, filmeket inkább 24fps, nem tökéletesített képpel nézem. Legyen normális mozihangulata.

Viszont: fentvannak most a Disney+ -on az Alien filmek (a régiek is az új sorozat mellett). Tegnap néztük feleségemmel a 2. részét. Azon viszont ledöbbentem, hogy mennyire brutálisan jó minőségű, elképesztően tűéles és tiszta a kép, nem is értettem! Pedig '86-os film! Hogy a bánatba lehet ez? Feljavított verzió lehet?

Ezen az új, nagy TV-n most nagyon meglepett, hogy mennyire jó minőségű. Még a feleségem is szóvá tette, pedig ő kevésbé érzékeny erre, de ő hozta szóba, hogy milyen jó minőségű.

Új hozzászólás Aktív témák