Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Milyen szolgáltatóval? Nekem Digi/ONE hálózaton jó minden csatornán (55C6K). Bekapcsolás után kell neki 1-2 perc, mire lefrissül, de utána már jó. Optikán jön be egy routerbe, onnan megy koaxon tovább a TV-khez.
Én az LG HDD felvevős BluRay lejátszómmal szívok hasonlóan, ami a TV-hez van kötve. Azon sokszor vacakol a műsorújság, eleve egy óra fix elcsúszás van (német cucc, kintről volt hozva, szerintem eleve rosszul kezeli valamiért az itteni időt, hiába állítom be jól), de azt már megszoktam, ahhoz mérten állítom be a felvételeket. De néha össze vissza megy a műsorújság is és ilyenkor a felvételre időzített műsorokkal gond van. Én már gyanakodtam gyenge jelre is, bár a képpel sosincs gond.
-
ρσгτσ
addikt
Ez nem árkategória kérdése. Egyes gyártóknál, bizonyos régiókban már nincs erre lehetőség. Pl. az említett Samsung -nál sincs, de ott szerviz menüből bekapcsolható. LG -nél pedig az új modelleken is elérhető.
Engem ez a két funkció nem igazán érdekel, így nem jártam utána, de érdemes lenne körülnézni a neten, hogy van -e erre megoldás, mert úgy olvastam TCL -nél is van olyan régió, ahol elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Borderlands 4
- Wise (ex-TransferWise)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor