Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Everest / AIDA64 topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
ZCoyote #10314 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy elvileg VA de gyakorlatba nekem inkább IPS-nek tűnt. Ennek több oka lehet, mint pölö..
- túlzott elvárás részemről (bár láttam hasonló árú, VA panellal készült Samsungot aminek sokkal jobb feketéje volt)
- a gyártó trükközik , és olcsósít (mondjuk nem ua. a panel kerül mindbe, mint anno az EISA díjas versenynél, vagy azt nem elnyerték hanem meg vették)
- kifogtam egy gyenge darabot
De végül mégis csak egy dolog biztos, és csak ez a lényeg: amit te veszel az milyen lesz, és te hogy leszel megelégedve azzal.
Ezt pedig csak úgy tudod eldönteni mint én, azaz netes rendeléssel megveszed és ha az lenne mint nálam akkor elállsz. Tökmind1 ki mit mond, kinek hogy tetszik és milyen tesztben mi van mivel az adott esetben kicsit sem számít. Még áruházban megnézve - már ha erre egyáltalán van lehetőséged - sem vagy sokkal előrébb, mert túl világos és nagy térben nem látható a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest