Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szasanyi

félisten

válasz Redneck #10290 üzenetére

Pontosabban vissza viszem, de igen. Pont azért vissza kellene állítanom a gyári alapbeállításra (törölve a felhasználói és egyéb adatokat is) csak éppen nem találom hogyan tudom ezt megtenni.
    Bár a színek jók és a fényerő brutális, a fekete szint messze elmarad a várttól (inkább kékes-sötétszürke nem fekete bár nem biztos, hogy az átmegy a képpel). És alapvetően nem a tévéműsöroknál van nagy gond, hanem a Dolby Vision / HDR filmeknél ütközik ki nagyon. Pölö a MATRIX 4K HDR számomra nézhetetlen, mert világos szürkés az egész kép és ha nem tudnám, hogy VA panel azt gondolnám inkább IPS mint a monitorom. Plusz a moziknál lévő, alsó és felső "fekete" sávon nagyon látszik milyen messze van a feketétől, ami ráadásul nem is homogén. További érdekessége, hogy a YT videóknál a HDR10-en kívül nem jelenít megmást, a DV tartalmaknál is ezt jelzi ki vagy épp semmit és nem is megy HDR-ben. Pedig olyanokat néztem amiket ismerek és az SK8500 meg a C1 is hibátlanul jelenítette meg Dolby Vision-t (is). Néztem Z9X média player-en is filmet, ott van DV viszont ott meg mással volt problémám: bekapcsolva a lejátszót és átváltva a HDMI-kimenetre azt írta többször is, hogy nincs jel... visszaváltás, újbóli ki- majd bekapcs aztán lett kép is. :F Aztán PS5 és játékmódra váltás, ahol veszt a színekből amit átkapcsolva PC módba még fakult.
    Nem tudom, hogy én fogtam-e ki egy gyengébb darabot vagy mind ilyen, de 250k-ért kizárt, hogy megtartsam. Android rendszert tévén még sosem használtam, és az sem jött be mert számomra fölöslegesen bonyolult - és lassabb is - mint amit megszoktam.
    Számomra csalódás lett a tévé tekintettel arra, hogy ez egy korszerű 2021-es modell VA panellal ami még EISA díjat nyert (ezen készülék alapján érthetetlen mi okból).

#10292csƵ - az hiba volt. Utólag csak egy dolgot tudsz tenni, hogy megváltoztatod az ott elmentett azonosítókhoz tartozó jelszavakat. Azután semmit nem érnek azzal, ami benne maradt.

Új hozzászólás Aktív témák