Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltn
senior tag
válasz
Elektrosokk #4523 üzenetére
Szintén. Mai napig le tud nyűgözni mit tud a panel benne. Viszont a mai napig le tud nyűgözni, mennyire hulladék az android rajta.
Mondjuk mióta letiltottam mindent is róla, és nem adtam meg g account-ot azóta reklámokat sem dobál fel.
Egy CoreElec kodis lejátszóval használom és csodálatos. -
Zoltn
senior tag
válasz
Elektrosokk #4488 üzenetére
Oled re valtanek. Es az android kiborit amugy is.
Meg kell hagyni baromi szep kepe van megfelelo forrással, de megneznek itthon egy oledet.
-
Zoltn
senior tag
Egy 2,5 éves tcl u55x9006 szerintetek mennyiert kellene/lehetne eladni? Nem arulgatni hanem eladni.
-
Zoltn
senior tag
válasz
sztomi1981 #768 üzenetére
Újabb tech. abban nem vagyok biztos. Amúgy már nem olyan jó vétel mint egy éve, az tény. Bár az 5 év gari sokat számít egyeseknek. Lehet amúgy már én sem ezt a TCL-t választanám.
-
Zoltn
senior tag
válasz
monchichi20 #749 üzenetére
Nem csak netflixnél esik szét a kép.
A motion clarity-t ha leveszed max kettesre az úgy még épp nézhető. Ha kikapcsolod, teljesen eltűnik a szétesés.
-
Zoltn
senior tag
válasz
monchichi20 #721 üzenetére
https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationshi
Ajánlom fiigyelmedbe
-
Zoltn
senior tag
válasz
monchichi20 #719 üzenetére
3,5 méterről ne vergodj 4k val szerintem.
-
Zoltn
senior tag
válasz
monchichi20 #716 üzenetére
Szerintem nem a tvn múlik, ha nem szép a kép. Htpc topikban tudnak segíteni, hogy normális jelet kapjon. Nekem nem volt hozzá türelmem, vettem egy kínai amlogicos playert, Coreelec el használom. Milyen távolról nézed?
-
Zoltn
senior tag
válasz
monchichi20 #705 üzenetére
Nekem is ilyen van. Nem nyúlsz mellé. PC-ről meg ha megküldöd neki a madVR-t akkor meg pláne nem.
-
Zoltn
senior tag
-
Zoltn
senior tag
-
-
Zoltn
senior tag
Szereztem egy UDH-Blurayt, ráküldtem a TV-re és érdekes mód sehol nem esett szét a mozgás. Maxos MotinClarity-vel néztem a filmet, és hibátlan volt. Jól sejtettem az agyontömörített HEVC kódolást nem kezeli jól a tv-nk valahogy. 87GB volt a film a lemezen.
-
Zoltn
senior tag
Motion clarity ->Judder reduction-t vedd le, max 2 lehet. Nálam így már jó. Itt már csak nagyon kevés eset van hogy szétesne a mozgás, akkor is csak minimálisan. Amúgy filmje válogatja, volt olyan film is amit 10es értékkel is csodálatos volt a mozgás, és volt olyan is, aminél teljesen ki kellett kapcsolnom. Érdekes, hogy ps4-pro nál ha játékoknál tolom fel max-ra ott nem esik szét semmi. Pedig ott van mozgás rendesen. Szerintem ilyen tömörítési para lehet.
-
Zoltn
senior tag
Felőlem tolják el márciusig is csak legyen gyors meg stabil.
De ha még gyorsnak se gyors csak stabil legyen. Amúgy nekem a indó ablakok van hogy befagynak. Ritkán, és egy urjaindítás megoldja, de ugye ez már a sokadik ilyen kis hiba. Kiírva felejtődik a felbontás jelző infó ablak a sarokban, a hangerő csúszka, ilyenek.
Amúgy ha nem lenne ilyen piszok jó képminősége már rég felgyújtottam volna a tv-t, így belegondolva. Azért vannak vele bajok.
-
Zoltn
senior tag
Vááá lesz 8as droid, hátha nem lesz nagyon rossz!
Én pc-t nem dugtam még rá, ps4pro, meg egy Amlogic S912 CoreElec(KODI)-box van rákötve ugye erősítőn keresztül. A digi box meg simán a tv-re de ugye az meg mintha nem is lenne, kb 2x ha használtam eddig!Majdnem ilyen onkyom (TX-NR609) volt nekem is nagyon jó mozihangja van de zenére borzasztó. Ez a mari AVR mozira gyengébb, viszont csodásan zenél.
-
Zoltn
senior tag
7es droidom van, de erre kijött már a 8as egyáltalán? Szerintem nem is lesz.
Marantz NR-1609-em van, tud mindent elvileg amit ma lehet. Kínai kábeleim vannak, de azok is jók lehetnek, mert mondom amúgy megy rajta ha tekerek egyet a filmen. Szóval működik, csak valami van. -
Zoltn
senior tag
Az enyémben biztos van. Judder reductoin néven. De sajna a mozgások darabokra esnek tőle, amúgy lassu filmeknél csodálatos lesz tőle a kép.
Viszont egy új jelenségre lettem figyelmes. Elindul egy HDR anyag, a tv átvált HDR10 módba, viszont a háttérvilágítás megszűnik, vagyis nem szűnik meg csak beáll egy nagyon kicsi értékre és nem lehet vátoztatni.
Viszont ha beletekerek a filmbe és újra kap jelet, akkor visszatér a háttérvilágítás, és kiégeti a szemem végre.
Ugyan ez ps-nél. Ha elindul egy HDR játék, fakó csúnya lesz, háttérvilágítás nélkül, az erősítőn átváltok másik bemenetre, majd vissza ps-re akkor megjavul.Ki érti ezt. Az a baj, hogy annyi helyen lehet a hiba. Kábelek? Vagy az AVR? Kicsit bosszant a dolog, de lehet vele együtt élni.
-
-
Zoltn
senior tag
válasz
LilProphet90 #142 üzenetére
Én fel sem tudom rakni az hbogot! Se semmilyen itthoni tvzos appot!
Annyira felbasz! -
Zoltn
senior tag
válasz
bbsofficial #106 üzenetére
Ebben aHDR csak támogatott formátumként van jelen, az alacsony fényerő miatt nem lesz látható, de amúgy ennyiért jónak tűnik.
-
Zoltn
senior tag
Amúgy egyre jobban szeretem. PS4pro-hoz zseniális.
Legutóbb elkezdtem nézni Deadpool2-t, és elfelejtettem felhangosítani a házimozit, és lehalkítani a tv-t. Eltelt egy jó 30 perc mire észbekaptam, hogy nincsenek mély hangok.De amúgy egész vállalható a hangja.
Vegyél hozzá egy amlogic-os tv boxot filmezni.
És tényleg jó működik a chromecast google account, meg YT kliens nélkül!Pár évig remélem hibátlanul teszi a dolgát.
A kövi meg úgy is oled lesz!
-
Zoltn
senior tag
https://venz.tech/products/v10-proplus
Random kínai vacak olcsóért. Lényeg hogy ez tudja a gigabites hálózatot.
-
Zoltn
senior tag
Marad a készülék!
Az egész google accountomat letöröltem róla, azóta nincs vele semmi baj!
Vettem egy tv okosító boxot, pattintottam fel CoreElec-et, és NASról mennek a 4k filmek fainul.Amúgy a tv-ben nincs valami erős HW, alkalmatlan egy 4k remux lejátszására akár HDD-ről.
Viszont a panel ami benne van meggyőzött! HEVC 4k filmek alatt van egy kis gond a mozgásmegjelenítéssel, de szerintem csak a tömörítés miatt. PS4pro-n a 4k HDR játékok valami eszméletlen szépek!!!!!!! És a mozgással sincs semmi baj. Tesztben említették, hogy nagy az input lag, engem nem zavar, nem is játszom olyanokkal, ahol számítana igazán.
A feketék a helyükön vannak, kontranszt meglepően jó, szinek csodálatosak. Haver samu 6102eséhez képest egy csoda!
A negatívumokra viszont számítani lehetett, nem véletlen olcsóbb a többi gyártónál. De ahol kell ott hozza az elvártat
Ajánlott annak aki csak megjelenítőnek használja. Aki YT, meg androidot akar használni az vegyen mást.
-
Zoltn
senior tag
válasz
meridaharcos #82 üzenetére
Leginkább túrd végig az összes beállítást. Mást nem tudok hirtelen.
-
Zoltn
senior tag
válasz
Interceptor #78 üzenetére
Meg ezek műanyag darabok azt viszlát!
-
Zoltn
senior tag
A ps4en van YT, nézem arról max. Meg érdekes, hogy a chromecast működik, letiltott kliensel is. Úgyhogy telóról is rá tudom lőni a tv-re.
Betekintési szögekkel nincsen bajom, pedig direkt próbálgattam otthon. Nem is értem ezt a betekintési szög mizériát, a VA monitoromon is szépek a színek bárhonnan nézem. -
Zoltn
senior tag
Letiltottam a YT-kliens, és úgy működik a tv ahogy kell. Egy reccenés lag sincsen.
Amúgy minél többet használom, annál jobban bejön!!!!!Tegnap megnéztem a BladeRunner2049-et, elég jól nézett ki, a mozgásokkal sem volt semmi gond.
PSpron elkezdtem a HorizonZeroDawn-t, és ilyen állejtős a látvány!
Szerintem maradni fog a készülék.
-
Zoltn
senior tag
YT-ot még nem kapcsoltam ki.
De tegnap felraktam a legfrissebb droidot, bár nem változott a helyzet, azt vettem észre, hogy amig nem jelentkeztem be a google fiókomba, addig csodálatosan folyékony volt a rendszer. A tv első indításakor ugye a droid kéri a google accod, ezt most kihagytam, és láss csodát minden szuper volt. Amint bejelentkeztem összeesett az egész.
De barátkozom a készülékkel, tegnap nagyon jót moziztam, csodásak a 4khdr anyagok. Ámulok bámulok, szebb mint az élet! -
Zoltn
senior tag
Sziasztok!
Ma meghozták médiából a 55x9006ost.
Egyenlőre nagy csalódás. 🤨
Az Android rajta kuka! Használhatatlan szint. Letiltották pár alkalmazást, egy fokkal jobb, de ez akkor sem módi.
Ja meg majd egyhugykovet kaptam, mikor a Google videó random reklámokat dobált be. Veretem a pst, egyszercsak hopp egy TombRaider film trailer hogy kolcsonozzem ki csak 1200ft. Noway!Felhősödés sajna látszik ezen is, a képminőséggel nincs nagy bajom. Persze minden extra kepjavitot ki kell kapcsolni különben a mozgások azonnal szetesnek.
Még tesztelem pár napig, de valószínűleg megy vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest