Új hozzászólás Aktív témák
-
gboorka91
csendes tag
válasz
Kiskutya #10377 üzenetére
Yamaha rx-v4a találtam ami elbírhat a 4k120al, de még nem olvastam ajánlják-e a maga 160k kategóriájában. Egyelőre marad a kompromisszum hogy pcm-re lekonvertál a tv és megy ki optikain (remélem tudja majd a c728, eddig bármilyen hulladék tvm megbirkózott a konvertálással).
-
szasanyi
félisten
válasz
Kiskutya #10250 üzenetére
Ők kvázi monitorként használjátok a tévét. A képbeállításokon - és a hangon - kívül szinte semmi nincs használva, hiszen a box a tévé. Ez így mérvadó lehet?
MOD - én is így gondoltam.
Tökmind1 milyen FW, jó vagy nem, átváltja HMDI-re és mindent a box végez, a tévé csupán a képet adja hozzá.
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #10054 üzenetére
Igen azon használom remélem nem lessz vele gond valameik verzional problema volt nekem mert netflixrol vissza valtva nem erzekelte a soundbart... De itt edsig nincs baj de meg korai lenne megmondani ha lessz valami megírom. Remelem a következő kiadasnal mar gyorsabb is lessz a rendszer bar igy sem vészes.
-
zzztripzzz
csendes tag
válasz
Kiskutya #10023 üzenetére
köszi, innen már lejött. További lépés gondolom, hogy egy pendrive-ra kicsomagolva átmásolom a file-okat. (Számít, hogy milyen filerendszerre formázom esetleg?) Utána pedig falból kihúz, visszadug és hosszan a bekapcs gomb hátul és akkor már elvileg magától telepíti is? Majd végezetül a szerviz menüs reset. Ez így oké?
-
zzztripzzz
csendes tag
válasz
Kiskutya #10015 üzenetére
Köszönöm a leírást, meg fogom csinálni a resetet. A v653-as firmware-hez is kaphatnék egy leírást, hogyan kell telepíteni? Gondolom pendrive-ra.. aztán? Illetve linket a firmware-hez. Tudom google a barátom, de olyan jó lenne nem tönkretenni a tvt. Nem szoktam ilyen dolgokat csinálni, de kellő instuálással menni fog. Köszönöm.
-
Lapalacs
csendes tag
válasz
Kiskutya #9971 üzenetére
Vagy lehet valamilyen ilyesmivel meg lehet oldani. (gondolom ez szétválasztja a képet-hangot, digitális kép megy HDMI-n tovább, digitális hang szintén az spdif-en) Csak ez esetben lehet tv hangbeállításoknál a digitális hangkimenetnél HDMI jeltovábbításra kell állítani. Csak nem értem, egy hdmi-n bemegy a digitális kép/hang, másik hdmi-n meg ki..? Kicsit sokallom ezt az árat meg ez így lutri, meg nem értem, ha ezt más gyártó meg tudta oldani, a TCL miért nem.
-
embe
nagyúr
válasz
Kiskutya #9946 üzenetére
Smarttubenext. Teljesen jó. 4K stb., reklámmentes. Nálam a TCL tévén és egy AMLogicos boxon is ez van fent. Ráadásul ez is kiteszi a kezdőképernyőre a műsorajánló sávot.
-
kenwood
veterán
válasz
Kiskutya #9940 üzenetére
En tobb,mint 5 ev lemondtam az elofizetest. Azota csak ritkan,ha vendegsegben megy a tv, latok tv reklamokat, es ami meg annal is rosszabb : a musorajanlokat.
Mar nem is tudnam elkepzelni ugy az eletemet, hogy heti 5-600 alkalomal megnezzek egy 10-20 masodperces spotot az aktualis Ninjafactor, Valobrother csodakrol. Szerintem maradando agykarosodast okoz. -
szasanyi
félisten
válasz
Kiskutya #9861 üzenetére
Értem. Valóban így néz ki? Bár a videó rossz minőségű, de mintha semmit sem csinálna...
-
kzolee216
senior tag
-
-
bujdosomark
csendes tag
válasz
Kiskutya #9381 üzenetére
Sziasztok! Sajnos nagyon igaz amit Kiskutya írt. Hónapok óta olvasom a fórumokat mert szeretnék tévét venni, és minden márkánál a küzdelmeket olvasom. Egy kiegészítést írnék a felsoroláshoz: Samsungosok a panellottóról beszélnek (hogy a kiszállított tévé panele hibás vagy szerencséjük van)
Jobban járnánk ha a gyártók inkább buta tévét gyártanának ami inkább szinte csak monitor és mi dönthetnénk el hogy mit kötünk rá. Set-top boxot vagy média lejátszót vagy PC-t.
-
mikrofon
veterán
válasz
Kiskutya #9197 üzenetére
Nem akarom, hanem mondom is, hogy nagyvalószínűséggel, a 65c715 ugyanúgy nem valódi 10biten jeleníti meg a képet mint az összes többi méretű c715.
Az én információim alapján az összes c715-höz ugyanazt a firmware-t kell telepíteni. Ez is azt támasztja alá, hogy ugyanaz a szoftver ugyanolyan módon küldi ki a megjelenítendő képet ugyan abból a képfeldolgozó processzorból a kijelzőnek. Tehát pontosan ugyanolyan az összes készüléknek a megjelenítési bit-tartománya, amelyikre ugyanazt a szoftvert telepítheted
Más gyártó más modellje megint más kérdés semmi köze ehhez. De még ugyanannak a gyártonak másik modellje is máskérdés. Nem is értem ezt miért kevered ide.
Ráadásul a c728-nál is leírja a gyártó a FALD-ot még sincs benne. Míg más gyártónál, de még ugyan ennél a gyártónál is működő dolog.Azt is tudjuk, hogy az etalonnak felhozott displayspecifications oldalon mai napig szerepel, hogy a 65c728 “full-array local dimming" pedig nem az.
Milyen tesztre gondolsz? Mivel tesztelik a 10 bitet?
Én nem tudom! !e csak azzal lehet megmondani hogy tényleg az, mert a ények és ismeretek ellenkezőjét támasztják alá. Mint ahogy a FALD-ot is csak az a készülék tudja, ami a teszten is bebizonyítja. Nem pedig az amire a gyartó, vagy az etalon displayspecifications oldal ezt írja...
Ettől még természetesen nagyon jó képe lehet és van is a 65c715-nek. Ezt 55c715 esetében személyesen is megtapasztaltam! -
mikrofon
veterán
válasz
Kiskutya #9178 üzenetére
1.: Sehol sem olvstam hogy letesztelték hogy tényleg 10bit-es-e...... Csak meghivatkozzák a specifikációt!
2.: Miért ne rakták volna bele a 65C725-be.
3: Ráadásul a 10bit-es panel 10bites meghajtásához más hardver és szoftver is kell mögé csak akkor működik. Erről sincs szó sehol, hogy más lenne, vagy másikat kellene hozzá frissítéskor feltölteni.VS:
1. specifikácíó
Hiszem ha látom, addig csak marketing....
-
mikrofon
veterán
válasz
Kiskutya #9171 üzenetére
Mert nem logikus és semmi bizonyíték nincs rá. Semelyik másik méret nem ilyen és másik tipus ugyan ilyen mérete se ilyen.
Ez a honlap is azért írja mert a gyártó honlapján van egy ilyen sor a specifikácik között: "10 bit panel: Yes"
De feltehetően ez pontosan annyira igaz mint hogy az írják hogy c728-as Local dimming és Fald képességgel is bír. De ezt már többen bebizonyították hogy nem igaz. -
-
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #9101 üzenetére
Kell hozzá egy VPN app!
Én a protonvpn-t használtam. Free opcióval regisztrálunk, USA-t kiválaszt, appok közül az AndroidTV Home frissítésének eltávolítása majd Play Áruházban frissítsük az AndroidTV Home appot és a többit. Ha megvan, indítsuk újra a TV-t és máris az új felület fogad.
Állítsuk be majd a VPN appot töröljük.
Play Áruházban pedig NE használjuk az automatikus frissítést. -
Levente1991
tag
válasz
Kiskutya #9059 üzenetére
Én szerintem nem jártam volna rosszabbul, mert alapjáraton nem nézek tévéadást, csak sportot, minden mást eddig is boxokkal oldottam meg Kodi-Plex kombóval. Mindenesetre most már bánnám szerintem, ha elvitettem volna, tényleg kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen új tévé esetén mit hoz a jövő. Plexre meg még mindig itt a Mi Box. Egyedül az zavar, hogy a kettő közti váltáskor párosítgatni kell a BT-fülest újra attól függően, hogy épp min használom.
-
cashtibi
csendes tag
válasz
Kiskutya #8990 üzenetére
Köszönöm szépen a választ,ahogy néztem a c825 árából már LG OLED is kijönne 65'-ban. Igazából azért az x815-höz kértem a viszonyítást, mert nekem jelen pillanatban ez a viszonyítási alapom. Üzletben sajnos nem nagyon lehet gondolom c728-at találni, főleg nem Szolnok megyében.
-
Carada
újonc
válasz
Kiskutya #8950 üzenetére
Köszönöm, közben a dobozból jövő antennáról már megvannak a csatornák. Ha közvetlenül dugom be az antennakábelt, akkor azt mondja, hogy nincs jel. Gondolom, a doboz mégis erősíti a jelet, ettől látja a tévé azon keresztül. Hát mindegy, legalább a távirányítója mehet a levesbe.
Megkerestem a rendszerfrissítést, azt mondja a tévé, hogy a legújabb szoftver fut rajta, de konkrétan ezt a V645 számot nem sikerült megtalálnom a tv menüjében.
Új hozzászólás Aktív témák
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android dual SIM okostelefonok
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest