Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Lapalacs
üzenetére
Amit ajánlottam kütyüt azt pont be tudod rakni a pc (hdmi) és tv (e-arc) közé. A rajta lévő kimeneteken pedig mind a pc- felől mind az e-arc porton a tv felől visszafelé ki tudja adni a hangokat. Ami viszont biztos hogy bizonyos szint felett rendes hdmi kábelek is kellenek. És ugye egy ilyen esetén kettő is.
Amit linkeltél az úgy tűnik nem kezeli a DTS es dolby szabványokat , az újabbakat. Legalábbis nincs feltűntetve. Úgy tűnik ez inkább sztereó és PCM anyagokhoz van. -
mikrofon
veterán
válasz
Lapalacs
üzenetére
Nekem van egy ehhez hasonló kütyüm ami képes hdmi kimenetet kettévalasztani, külön audió es külön videó jelre. Igazából hdmi2.0b kompatibilis. Van rajta többek között optikai kimenet is.
Ezt még azért vettem hogy ne kelljen e-arc-osra cserélnem a tv-t. Azonban cseréltem, így a fiókomban "hever". Ha érdekel írj rám privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor