Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Lapalacs #9979 üzenetére
Amit ajánlottam kütyüt azt pont be tudod rakni a pc (hdmi) és tv (e-arc) közé. A rajta lévő kimeneteken pedig mind a pc- felől mind az e-arc porton a tv felől visszafelé ki tudja adni a hangokat. Ami viszont biztos hogy bizonyos szint felett rendes hdmi kábelek is kellenek. És ugye egy ilyen esetén kettő is.
Amit linkeltél az úgy tűnik nem kezeli a DTS es dolby szabványokat , az újabbakat. Legalábbis nincs feltűntetve. Úgy tűnik ez inkább sztereó és PCM anyagokhoz van. -
mikrofon
veterán
válasz
Lapalacs #9972 üzenetére
Nekem van egy ehhez hasonló kütyüm ami képes hdmi kimenetet kettévalasztani, külön audió es külön videó jelre. Igazából hdmi2.0b kompatibilis. Van rajta többek között optikai kimenet is.
Ezt még azért vettem hogy ne kelljen e-arc-osra cserélnem a tv-t. Azonban cseréltem, így a fiókomban "hever". Ha érdekel írj rám privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- OTP Bank topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest