Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Kiskutya
üzenetére
Nem akarom, hanem mondom is, hogy nagyvalószínűséggel, a 65c715 ugyanúgy nem valódi 10biten jeleníti meg a képet mint az összes többi méretű c715.
Az én információim alapján az összes c715-höz ugyanazt a firmware-t kell telepíteni. Ez is azt támasztja alá, hogy ugyanaz a szoftver ugyanolyan módon küldi ki a megjelenítendő képet ugyan abból a képfeldolgozó processzorból a kijelzőnek. Tehát pontosan ugyanolyan az összes készüléknek a megjelenítési bit-tartománya, amelyikre ugyanazt a szoftvert telepítheted
Más gyártó más modellje megint más kérdés semmi köze ehhez. De még ugyanannak a gyártonak másik modellje is máskérdés. Nem is értem ezt miért kevered ide.
Ráadásul a c728-nál is leírja a gyártó a FALD-ot még sincs benne. Míg más gyártónál, de még ugyan ennél a gyártónál is működő dolog.Azt is tudjuk, hogy az etalonnak felhozott displayspecifications oldalon mai napig szerepel, hogy a 65c728 “full-array local dimming" pedig nem az.
Milyen tesztre gondolsz? Mivel tesztelik a 10 bitet?
Én nem tudom! !e csak azzal lehet megmondani hogy tényleg az, mert a ények és ismeretek ellenkezőjét támasztják alá. Mint ahogy a FALD-ot is csak az a készülék tudja, ami a teszten is bebizonyítja. Nem pedig az amire a gyartó, vagy az etalon displayspecifications oldal ezt írja...
Ettől még természetesen nagyon jó képe lehet és van is a 65c715-nek. Ezt 55c715 esetében személyesen is megtapasztaltam!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor