Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
cashtibi #8989 üzenetére
C825 miniled ami nagyobb kategória! Szerintem kép minőségben a c728 kell hogy hozza minimum a mostani színtet nálad! Esetleg sony ami még jó lehet de ott vannak típusok amik még nem tudják a vrr-t amit elméletileg szoftver frissítéssel oldanak meg ki tudja mikor. Samsung tv-nél meg nincs dolby vision azt nem tudom a Ps5 kezeli e ha igen akkor szerintem jobb mint a hdr 10+.
-
wallace 234
őstag
válasz
cashtibi #1261 üzenetére
Helló én is ezzel küszködök, hogy mindig bele kell nyúlni a menübe, hogy a mozgás újra jó legyen, valamiért túl tolja a mozgás javítást, vibrálás csökkentést meg piszkálom azt utána jó! szerviz szerint egyszer jön valami frissítés ami meg oldja ezt. gyári beállítás vissza állításhoz be kell írni 1234
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest