Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nagyon jó lett a teszt
. Jó látni minőségi magyar teszt videókat is, így ha csak egyel is, de gyarapítottam a feliratkozók számát.
Egy ideje minimális időt szentelve a témára, de nézegetem ezeket a TV tuner-al is szerelt "falhoz közel helyezhető" projektorokat, de egyszerűen nem érzem, ezt: "arra a célra hivatott, hogy leváltsa a hagyományos TV készülékeket" - igaz bődületesen nagy képátlóban. Sajnos a technológia szerintem nem tart ott (főleg VA - kontraszt és HDR kedvelőként), hogy a TV cserélhető legyen és továbbra is az az érzésem, hogy ehhez inkább egy dedikált "moziszoba" kell, de ha nem tévedek ez esetben ennyi pénzért már vannak jobb ,,hagyományos" projektorok is, vagy olcsóbban elérhető ez a minőség (vagy a pl LSP7-hez kell valami speckó "lenyitható" vászon és mögé egy jó TV
), vagyis 4-5m nézési távig pl nappaliba ha kellene valami mindenre is igazán jó megjelenítő, akkor 1 mill környéki áron Én a 100" képátló rovására 77" OLED-et vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Dell notebook topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Jó látni minőségi magyar teszt videókat is, így ha csak egyel is, de gyarapítottam a feliratkozók számát.
), vagyis 4-5m nézési távig pl nappaliba ha kellene valami mindenre is igazán jó megjelenítő, akkor 1 mill környéki áron Én a 100" képátló rovására 77" OLED-et vennék.