Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
válasz
rainman72 #8157 üzenetére
Pontosan, 3 éve amikor a 43"-as LG-t vettük, akkor 37"-ről költöztünk, már akkor mindenki az 55"-öst kereste, nekem tökéletesen elég volt ez a lépcső, illetve most az 55"-el is meg vagyok elégedve.
PL:
Nagyon régóta nem játszom PC-n, de emlékszem, hogy a minimum ajánlás alatt lévő géppel tökéletesen tudtam játszani és nem lebutított megjelenítéssel, 2 éve összeraktam egy gépet az egyik rokonom fiának, a pénzkeret miatt mondtam, hogy megnézve a játékok minimum követelményeit csakis ezzel-meg azzal játszhat, ne is próbálkozzon erősebb címekkel.
Azóta játszik komolyabbnál komolyabb játékokkal és istenítenek, hogy milyen pöpec gépet raktam összekevés pénzből.
Szóval az ajánlás meg a saját tapasztalat elég sokszor távol van egymástól, a lényeg, hogy az eredmény a felhasználónak jó legyen.
Fura, de azt a 37" TV-t most beraktam a dolgozószobába az asztalomra, rákötöttem a PC-re (24-es monitort váltott) kb max 1m-ről nézem és hát a full HD elég pixelesnek tűnik, míg 2-3méterről teljesen jól látom a betűket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- ARMA Reforger
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Posta, csomagküldés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest