- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
válasz
rainman72 #8157 üzenetére
Pontosan, 3 éve amikor a 43"-as LG-t vettük, akkor 37"-ről költöztünk, már akkor mindenki az 55"-öst kereste, nekem tökéletesen elég volt ez a lépcső, illetve most az 55"-el is meg vagyok elégedve.
PL:
Nagyon régóta nem játszom PC-n, de emlékszem, hogy a minimum ajánlás alatt lévő géppel tökéletesen tudtam játszani és nem lebutított megjelenítéssel, 2 éve összeraktam egy gépet az egyik rokonom fiának, a pénzkeret miatt mondtam, hogy megnézve a játékok minimum követelményeit csakis ezzel-meg azzal játszhat, ne is próbálkozzon erősebb címekkel.
Azóta játszik komolyabbnál komolyabb játékokkal és istenítenek, hogy milyen pöpec gépet raktam összekevés pénzből.
Szóval az ajánlás meg a saját tapasztalat elég sokszor távol van egymástól, a lényeg, hogy az eredmény a felhasználónak jó legyen.
Fura, de azt a 37" TV-t most beraktam a dolgozószobába az asztalomra, rákötöttem a PC-re (24-es monitort váltott) kb max 1m-ről nézem és hát a full HD elég pixelesnek tűnik, míg 2-3méterről teljesen jól látom a betűket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest