- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Egyelőre csendes szemlélőként olvasgatom a topikot, november vége-december eleje körül szeretnék tévét venni, és az Android rendszer, Bluetooth valamint a már elég ritka jack csatlakozó miatt esélyes, hogy ezt a márkát választom, viszont olvasva a diskurzusokat, látom, hogy sokan írtok szoftverezéssel és képi beállításokkal kapcsolatban, ami megmondom őszintén, tőlem távol áll, mert Mi Box 3-on felbontás állításon kívül mással nem volt gondom, a korábban felmerülő problémákat pedig frissítéssel előbb-utóbb megoldották, egyszerű fapados tévémen pedig a képmódokat végigzongorázva beállítottam a legélénkebb, legélesebb lehetőséget, nekem ez így megfelel, nem a képminőség lesz a váltás oka.
Azt szeretném kérdezni, hogy problémás a szoftver és a képminőség, vagy csak mindenki keresi a lehető legjobb beállításokat, amit ki lehet hozni az adott típusú készülékből? A rendszerben tapasztalható bizonyos idő eltelte után lassulás, akadozások? Illetve ezt Mi Boxon nem tudtam megtapasztalni, Telekomos set-top-box lesz rádugva a tévére tévéadás gyanánt, milyen a csatornaváltás sebessége?
Ezeket tekintve kissé bizonytalan vagyok, nem 1-2 évre szeretnék tévét venni, jó lenne biztosra menni minden téren.
Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor