Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
Levente1991 #7626 üzenetére
C728-at tudom mondani, az bitang gyors. Gyakorlatilag azonnal vált a bemenetek között. A csatornaváltás 1-2 másodperc. Előfordul, hogy újabb 2-3 másodperc kell, hogy kisimuljon a kép, amíg cache-el.
Nekem 95%-ban PC monitor és Netflix megy rajta, ott hibátlan mind képminőség, mind mozgás szempontból.
Túl sokat nem állítgattam. Nem láttam számomra zavaró dolgot, amit babrálni kellett volna. Kivétel a fényerő, azt lehúztam 30-40 közé.
Tegnap bluetooth fülessel néztem filmet, hogy ne zavarjak mást és halljam is a lényeget. Marha jó! Tetszik! Elfogult is vagyok!
Promóztam is a TV-t eleget azt hiszem.szerk.: Simán megvenném megint. Főleg, hogy olvasgattam a Hisense topikot ott is van kisebb morgás. Persze hozzá kell venni, hogy a fórumokon sírás megy mindig. Akinek jó az nem hangoztatja.
-
dropi
senior tag
válasz
Levente1991 #7626 üzenetére
Szia, mostanában én küzdöttem vele, mert egy hete vettem a tévét. De meg is lett a megoldás. Szóval automatan nem frissítette a rendszert, de most maualisan megtettem és egész más lett. Most már nem nyugoskodom, és az elkeseredesem el is múlt. Elképesztő, hogy egy év alatt mennyit tudnak javítani a frissitesekkel egy tévén. Szal most már én is nagyon tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest