- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeee
senior tag
Valahol külföldi oldalon láttam olyat, hogy a led szalagnak van egy box ugyebár, amibe bemegy a hdmi kábel, onnan ki a hdmi tovább a tv-hez és a led kábel. Ez jónak tűnhet, mert a bejövő hdmi jelet dolgozza fel a led vezérléshez. Csak nem találok most sehol ilyet kis országunkban, csak az usb-s megoldásokat.
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
Egy egy hónapja vásárolt Philips 65PUS8505/12 -t visszaküldtem bevilágítás miatt, úgy néz ki kapok csereutalványt a tékomnál! Már előtte is szemezgettem a TCL 65C715-el, de az ambilight miatt a Philipset választottam. Most viszont kicsit félek hogy ugyanarra cseréltessem, ezért erősen vacilálok most a TCL-en... Csak az a baj, hogy most miután láttam az ambi világítást, ahogy feldobja a nappalit és a tv-nézés élményéhez is számomra óriási pluszt ad, sajnálnám nagyon. Előtte nem érdekelt cseppet sem, hülyeségnek tartottam az egészet. De amikor este nézem a tv-t és játszanak a színes fények a falon a kép szélének megfelelő színekben... Hát azt kell hogy mondjam hogy fenomenális.
Valahogy meg lehet oldani ezt, valamelyikőtök csinált már ilyet? Láttam hogy neten lehet rendelni már nálunk is megoldásokat, de jobban érdekelne bármelyikőtök véleménye és tapasztalata. Elvileg TCL tulajdonos leszek, ezért is köszönök be e formában hozzátok! -
zeee
senior tag
válasz
tothjani81 #4852 üzenetére
Mire gondolsz itt pontosan? Gyenge a fényerő, vagy rossz a képminőség?
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
Egy Samsung Q6FN 65" [link] tv-m van a hálóban. Amolyan hibrid a háló jelenleg, de nemsoká kész a nappali és oda szeretnék egy másik tv-t. Vagy a samut viszem ki a nappaliba. A lényeg hogy a TCL 65C715 QLED lenne a kiszemelt, de az rtingsen nem tudom összahasonlításba tenni a kettőt. Ami nekem fontos az a fényerő, a fekete mennyire fekete, 4K HDR filmek lejátszása. Számomra minden szempontból tökéletes a samsung, nem tudom hogy a tcl-nél mire számítsak kb.De még az alábbiak is szóba jöhetnek!
LG 65NANO793
PHILIPS 65PUS8505/12
SAMSUNG UE65TU8502(Tékomos vásárlás lesz mindenképpen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bluetooth hangszórók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Macska topik
- Napelem
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest