- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeee
senior tag
Valahol külföldi oldalon láttam olyat, hogy a led szalagnak van egy box ugyebár, amibe bemegy a hdmi kábel, onnan ki a hdmi tovább a tv-hez és a led kábel. Ez jónak tűnhet, mert a bejövő hdmi jelet dolgozza fel a led vezérléshez. Csak nem találok most sehol ilyet kis országunkban, csak az usb-s megoldásokat.
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
Egy egy hónapja vásárolt Philips 65PUS8505/12 -t visszaküldtem bevilágítás miatt, úgy néz ki kapok csereutalványt a tékomnál! Már előtte is szemezgettem a TCL 65C715-el, de az ambilight miatt a Philipset választottam. Most viszont kicsit félek hogy ugyanarra cseréltessem, ezért erősen vacilálok most a TCL-en... Csak az a baj, hogy most miután láttam az ambi világítást, ahogy feldobja a nappalit és a tv-nézés élményéhez is számomra óriási pluszt ad, sajnálnám nagyon. Előtte nem érdekelt cseppet sem, hülyeségnek tartottam az egészet. De amikor este nézem a tv-t és játszanak a színes fények a falon a kép szélének megfelelő színekben... Hát azt kell hogy mondjam hogy fenomenális.
Valahogy meg lehet oldani ezt, valamelyikőtök csinált már ilyet? Láttam hogy neten lehet rendelni már nálunk is megoldásokat, de jobban érdekelne bármelyikőtök véleménye és tapasztalata. Elvileg TCL tulajdonos leszek, ezért is köszönök be e formában hozzátok! -
zeee
senior tag
válasz
tothjani81 #4852 üzenetére
Mire gondolsz itt pontosan? Gyenge a fényerő, vagy rossz a képminőség?
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
Egy Samsung Q6FN 65" [link] tv-m van a hálóban. Amolyan hibrid a háló jelenleg, de nemsoká kész a nappali és oda szeretnék egy másik tv-t. Vagy a samut viszem ki a nappaliba. A lényeg hogy a TCL 65C715 QLED lenne a kiszemelt, de az rtingsen nem tudom összahasonlításba tenni a kettőt. Ami nekem fontos az a fényerő, a fekete mennyire fekete, 4K HDR filmek lejátszása. Számomra minden szempontból tökéletes a samsung, nem tudom hogy a tcl-nél mire számítsak kb.De még az alábbiak is szóba jöhetnek!
LG 65NANO793
PHILIPS 65PUS8505/12
SAMSUNG UE65TU8502(Tékomos vásárlás lesz mindenképpen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest