- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Sziasztok. Kb. fél éve vásároltam egy P615 típusú TV-t. Az utóbbi időben mintha nem menne olyan simán az android rendszer, mintha többet gondolkodik egy-egy applikáció indításánál.
Én a szoftverrel nem bajlódtam eddig, de lehet jót tenne neki egy frissítés.
Itt is úgy történik, mint a telefonoknál? Le kell tölteni egy romot és flash-elni számítógépről? Vagy van valami egyszerű megoldás? Nem szeretnék asztaldíszt csinálni a tv-ből -
elod22
senior tag
Pár napja vásároltam egy 50P615 TV-t. Egyelőre többnyire elégedett vagyok vele, de van egy-két kisebb hiba, ami kicsit bosszantó.
Elsősorban a gyári media player nem akarja lejátszani a DTS formátumú hangsávokat. Ez még nem lenne akkora probléma, viszont a VLC meg az MX playernek pedig a 4K filmekkel gyűlik meg a baja. Ugyanezt produkálja a Kodi is, mikor a feliratot jeleníti meg, mintha megakadna a kép, olyan microstuttering effektushoz tudom hasonlítani. Próbáltam allítgatni a hardware accelerationt is, de van mikor még rosszabb lesz az akadás tőle.
Létezik olyan lejátszó, amivel nincsenek ilyen gondok? -
elod22
senior tag
Sziasztok!
A TCL P615 modelleknél van a méreten kívül bármi eltérés a 43, 50 és 55 atmérőjű változatok között? Főleg a képernyőpanel minőségére gondolok, mert a csatlakozók száma nem annyira lényeges. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest