Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Sziasztok. Kb. fél éve vásároltam egy P615 típusú TV-t. Az utóbbi időben mintha nem menne olyan simán az android rendszer, mintha többet gondolkodik egy-egy applikáció indításánál.
Én a szoftverrel nem bajlódtam eddig, de lehet jót tenne neki egy frissítés.
Itt is úgy történik, mint a telefonoknál? Le kell tölteni egy romot és flash-elni számítógépről? Vagy van valami egyszerű megoldás? Nem szeretnék asztaldíszt csinálni a tv-ből -
elod22
senior tag
Pár napja vásároltam egy 50P615 TV-t. Egyelőre többnyire elégedett vagyok vele, de van egy-két kisebb hiba, ami kicsit bosszantó.
Elsősorban a gyári media player nem akarja lejátszani a DTS formátumú hangsávokat. Ez még nem lenne akkora probléma, viszont a VLC meg az MX playernek pedig a 4K filmekkel gyűlik meg a baja. Ugyanezt produkálja a Kodi is, mikor a feliratot jeleníti meg, mintha megakadna a kép, olyan microstuttering effektushoz tudom hasonlítani. Próbáltam allítgatni a hardware accelerationt is, de van mikor még rosszabb lesz az akadás tőle.
Létezik olyan lejátszó, amivel nincsenek ilyen gondok? -
elod22
senior tag
Sziasztok!
A TCL P615 modelleknél van a méreten kívül bármi eltérés a 43, 50 és 55 atmérőjű változatok között? Főleg a képernyőpanel minőségére gondolok, mert a csatlakozók száma nem annyira lényeges. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest