- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
gab1ka #35731 üzenetére
Azért a modem jelerősség nem feltétlenül azonos a TV-be érkező jelerősséggel, hiszen nem biztos, hogy szimmetrikus osztó van beszerelve... Másrészt az nem mutatja a jelminőséget. Arról nem is beszélve, hogy nem kötelező, hogy TV előfizetés esetén legyen modemed... Mi van, ha nincs internetem? One (volt Vodafone/UPC) területen csak TV előfizetés esetén bejön a koax és kész... Nincs rajta semmilyen eszköz. Földfelszíni adás esetén pedig pláne.
Az egyéb forrásokról beérkező jel pedig pont azért lenne lényeges, hogy a médialejátszót biztosan jól állítottam-e be. Mondjuk Kodi (AmLogic box CoreELEC-el), de azért az lenne a biztos, amit a TV lát belőle, hiszen bármilyen konvertálást is elkövethet (persze passthrough van beállítva). Vagy akár használhatom a Google TV-s Kodi-t is. Az nem feltétlenül állítható olyan részletességgel és nem is biztos, hogy kiírná a tuti kimeneti adatokat...
Eddig ezeket minden TV-men meg tudtam nézni, azért merült fel kérdésként.
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest