Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
TheMartin03 #34012 üzenetére
Esetleg próbáld meg kábellel adni neki a netet. Ha nincs Gigabites ethernet adaptered, akkor csak 100 Mbit lesz a gyári porton, de annak bőven elégnek kellene lennie fullhd felbontáshoz.
Érdekes, hogy ledobálja 360-ra. Mintha sebesség nem lenne meg neki.
Egy próbát megér szerintem.Amúgy még szerencsém van, hogy nem használom semmiféle youtube, TV műsor nézés, miegymás feladatra a készüléket, csak mozira. Eleve úgy van beállítva, hogy csak alkalmazások módban induljon. De ugye DV filmek esetén így is vergődés van néha. Biztos agybajt kapnék, ha másra használva még jönne X darab új probléma.
Továbbá nem tudom, már tehetetlenségemben azon is gondolkozom, hogy beszerzek egy Dune HD Pro Vision 4K lejátszót és adok egy újabb esélyt a dolognak. Volt már egy próba, az sima Homatics box r 4k plus volt. De ott CoreELEC-el kendácsoltam, arra gondoltam induljon tiszta lappal ez a másik médialejátszó a Dune saját szoftverével, kendácsolás nélkül. Hátha...
Amúgy az amologic topikba beleolvasva is csak elmegy a kedve az embernek... Ott most épp azon ment a diskurzus, hogy a jól beállított CoreELEC-ek kukázódtak, mert ATV14-es frissítés kijött a boxokra és hiába nem azzal indítják, hanem a CoreELEC-el, kihat rá és kukázza a jó rendszer indulását/működését. Már megy a routerben letiltogatás a frissítésre és egyéb henkölések.
Vicc ez az egész TV-s dolog már... Megnőttek az igényeink, a piros kispálcás csavargatós Orion időszakban bezzeg örültünk, ha kép van. Most meg DV meg minden...
Viccet félretéve, elkeserítő, hogy akár TV belső rendszere, akár médialejátszó irányába indul el az ember, annyira összetett már minden, hogy nem egy egyszerű plug&play van, hanem kendácsolás, próbálkozás, hogy oké legyen. Mármint annak, aki a maximumot akarja. Aki megnézi az esti híradót, meg elindít egy SD tartalmat, annak kb mindegy és tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65UR78003LK 65" 4K Smart TV
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest