Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Korábban is tapasztaltam már ezt, de nem nagyon akartam elhinni, de most jobban megfigyeltem:
A tv csatornákon (!) késik a hang. Az esetek többségében csak minimálisan, de ha figyeled a szájmozgást, észrevehető. Olvastam itt olyat, hogy ki kell húzni pár percig és vissza. Ez valóban segít, de nem tökéletes és viszonylag hamar elkezd megint csúszni. Van olyan csatorna, ahol teljesen rendben van, és van ahol kicsit csúszik. Nem azt mondom, hogy használhatatlan, de azért ha jól megfigyeled, látható.Ami teljesen egyértelmű: telefon tükrözésnél botrányosan sokat csúszik (lányom táncol, és annyira elcsúszik, hogy olyan, mintha nem is a zenére mozognának).
Tapasztalt ehhez hasonlót valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest