Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Szintén 65C805, 3,3m-ről nézve.
"Na végre", ezek szerint más is látja ezt az olajfestmény szerű ember arcot távolabbi alakokon. Próbáld ki a telefon képernyőre tükrözését, és saját videó lejátszását (ott is főleg olyat, ahol emberi arcok vannak távolabb). Ott még durvább ez a jelenség. Nem tudom, pontosan mi az, amit ennyire gatyául kezel ez a tv, de valóban, az elótérben lévő alakok, közeli képek rendben vannak. Valahogy a felbontással lehet összefüggésben, mert streamingnél nem igazán feltűnő, Xbox-on sem.
Vhiktor beállításaival használom, tehát biztos, hogy nincs semmi mesterséges képjavító bekapcsolva.
Nálad képzaj nincs (enyhén mákos homogénebb háttérnél)? Ez is biztos, hogy forrás függő, van, ahol kifejezetten zavaró, máshol meg kevésbé (streamingnél is látható, tv adásoknál is).
Nálam ez a 2 hiba, ami visszalépés a 10 éves Samsungomhoz képest. Ezek miatt frissítettem volna fw-t, de így nincs értelme.Plusz egy érdekesség: nagyon szép a feketéje, ami közismert (és elvileg szép homogén a háttérvilágítása), de többször láttam már, hogy mikor az Xboxot kikapcsolom, akkor a feketére váltott háttér tiszta felhős, este sötétben durván látszik (legközelebb lefotózom). Sehol máshol ezt én még nem vettem észre, ezért is fura.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Vírusirtó topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor