Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Celtis #24083 üzenetére
Most rendeltem egy visszaküldött 65c845öt az emagról. Alapból is jó ára van most. A visszaküldés miatt még olcsóbb volt és még jött rá egy 15%os electro hétvégés kupon így lement az ára 300e-re. Ennyiért nem tudtam kihagyni.
Aztán érdeklődöm mert kíváncsi vagyok hogy miért küldhették vissza és mire számítsak mikor átveszem.
Lehet hogy nagyobb a piac mit ez a fórum. De ha volt vele baj akkor ha keresgélt a visszaküldő az interneten visszaküldés előtt akkor rátalálhatott erre a fórumra és esetleg megoszthatja velem a problémáját. Én meg akkor előre el tudom dönteni hogy az nekem is probléma-e.
Nem hiszem hogy olyan sokat küldenek vissza ebből a TV-ből. Így ha valaki mostanában küldte vissza az e-mag-ra akkor nagyvalószinűséggel ez lehet.Amúgy nagy valószínűséggel bolond vagyok mert a c825-tel is elégedett vagyok így nem biztos hogy szükségem van erre helyette
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest