Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Vismajor01 #24059 üzenetére
A TV gyorsindítás funkció bekapcsolása esetén 25 másodpercenként kattan egyet-mintha ki vagy bekapcsolnánk. Ha a gyorsindítás funkciót kikapcsolom akkor nem csinálja, cserébe 5 perc mire feláll a rendszer.
Az első valóban baj. A másodikat nem értem. Nekem is ki van kapcsolva a gyorsinditás, de kb. 25 max 30 sec és készenáll a használatra.
Mindentől függetlenül:
Random szám csütörtök negyed 8kor! hív, nem vettem fel, nyilván azt se tudtam ki az
Én úgy szoktam ,hogy felveszem és megmondja ki az és mit akar.Elvégra azért hívják telefonnak a telefont.Péntek reggel 7 órakor a ház előtt áll és ÁLL A DUDÁN
Ha felvetted volna a telefont , nem dudált volna.
Tényleg nem védeni akarom, csak voltam futár (is) de a "kényelmes" ügyfelek miatt , nem olyan vicces mondjuk naponta 1-2 órával később hazaérni.Illetve még erről az jut eszembe , amikor nyáron a hűtős teherrel a lakótelepi boltba vittem az árut , ők meg nem győztek ordibálni az ablakból, hogy állítsam le, mert mi a f.... képzelek magamról, ez lakótelep.
Megkérdeztem az egyik jólnevelt ablakból kikiabálót , hogy vagy jár az autó és le tud jönni vásárolni , vagy nem jár az autó és nem lesz áru a boltban.
Mondanom sem kell , bevágta szó nélkül az ablakot
Én meg jutalmul lassabban pakoltam és toltam még rá egy kis kézigázt.Visszakanyarodva...
Ez így valóban nem oké , hogy nincs megoldás a csomagolásra. Vagy nincs erről tájékoztatás a vásárlás előtt.
Én első körben beszélnék a szervizzel , hátha van valami megoldás, hogy magad intézd.
Bár ha rábólintanak , még akkor is el kell valahogy juttatni, oda meg megint csomagolás kell.Elég sakk-matt helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest