Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
GordonSamway #12049 üzenetére
Valószínűleg itt valami user probléma lasz, mert el kell fogadnia.
Fat32-re formáztad a pendriveot és az update.img filet másoltad rá? -
Bandus99
őstag
válasz
GordonSamway #12045 üzenetére
Az ilyennel mit lehet kezdeni? Hogy tudod bizonyítani, hogy nem te karcoltad meg ?
Remélem a szélén van, ha már van -
GordonSamway
aktív tag
Most bontottam ki az újat és van egy centis karc a kijelzőn.
Mindjárt felrobbanok -
darius09
tag
válasz
GordonSamway #12038 üzenetére
Mennyiért sikerült eladnod?
-
Black&White
addikt
Van valakinek tippje arra, hogy Smarttubenext next alatt miért nem tudok youtube accot választani?
Csak az alapértelmezett címet engedi, amit kimondottan yt-ra használok, azt nem.
A gyári app esetében semmi gond ezzel. -
GordonSamway
aktív tag
Egy gyors kérdés. Melyik a jobb rendszer aki már hasznélja. A GOOGLE TV vagy a sima ANDROID TV.
Igaz ez a két legfrissebb firm?
ANDROID: V091 OTA
GOOGLE: V440 IMG -
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Na tegnap elvitték a 65C715-öm ami most volt 14 hónapos és elméletileg ma jön az utód a 65C728
Kíváncsi leszek -
eisento
addikt
New TCL T615T01 Android TV Update available in V091.
MT9615 Platform C728 & C825.......
V8-T615T01-LF1V091.000254
V091 OTA
https://www.mediafire.com/file/iggrx74hyoqzg6j/V8-T615T01-LF1V091.zip/file
build date= Apr 02 2022
build= 1648894384
security_patch= 2022-01-05
gmsversion= Android_11_R
product.build.fingerprint= TCL/C05_4K_GB/C05:11/AR2101/AR23:user/release-keys
revision= 000254
OTA size= 1.575 GB -
gyűrű
addikt
válasz
sortiefish #12033 üzenetére
Attól hogy újabb nem biztos hogy jobb is. Ezért írtam hogy oda vissza mehet. Ota csak felfelé számozva.
-
RVR400
veterán
válasz
fene_vad #12026 üzenetére
Ha most egy HD-ready TV-n nézel mondjuk 720-at, akkor ahhoz képest minden szar lesz, mert ott gyakorlatilag kijön 1:1-ben a pixelarány. Ugyanez a helyzet a kollégám HD-Readys plazmájánál, mivel bárhol máshol néz TV-adást, ahol 2K-s vagy 4K-s TV van, neki nézhetetlen.
-
gyűrű
addikt
válasz
sortiefish #12030 üzenetére
Akkor miért kérdezed? Bármikor bármilyen IMG felmehet oda vissza..
-
sortiefish
tag
Köszi!
Van a V432-ből is IMG Június 2.-i dátumnál.
Nekem már a V432 van csak, ha valaki váltana V083-ról amiatt kérdezem. -
gyűrű
addikt
válasz
sortiefish #12028 üzenetére
432 az ota Azt nem. . 440 és 427 és 407 et igen mert azok IMG=k.
-
fene_vad
senior tag
válasz
Kiskutya #12021 üzenetére
Az a baj, hogy nekem rengeteg régi filmem van, sd-ben. Beszerezhetetlenek más felbontásban, streamelni sem lehet. Egy 2021-es QLED tv-nek tudnia kéne ezeket legalább olyan minőségben lejátszani, mint egy 10 éves középkategóriás sima lcd tv-nek. De nem tudja.
A sw frissítés sajnos nem téma, akkor ugrott a visszavitel lehetősége. Pláne ha elrontom.
A beállításokat kb minden permutációban kipróbáltam. Az első az volt, hogy movie mód, és minden képjavítás kikapcsolva. Sajnos akkor is sokkkkkkal rosszabb a kép, mint a régi tv-n.
Hát ez van.
Remélem ez nem valami trend vagy a qled sajátossága, és más gyártónál nem ez a helyzet. -
OsOnO87
csendes tag
Sziasztok! Vettünk az iskolába egy Google TV-t C725. Eduroam wifi hálózat van, nem akar rákapcsolódni, mert annak nem WPA titkosítása van.
Androidos telefon simán felmegy rá. Tudtok erre valami megoldást? Vagy elő lehet varázsolni valahogy Google TV-n az "eredeti" android beállításokat?
(aki képben van az Eduroam-al, nálunk nincs oktatási eszközök ssid, mert szakképző intézmény vagyunk és itt ez nem elérhető) -
Kiskutya
veterán
válasz
fene_vad #12015 üzenetére
Nekem 65c715 van ami kb ugyan az nálam tökéletes, nyilván nem egy oled de alap qled-ben teljesen ok! Szerintem beállítás gond lesz nálad. Először tedd fel az új szoftvert manuálisan. Utána minden képjavítót kapcsolj ki. Nálam a plex is tökéletes annak is jónak kell lenni. 720p-töl megfelelő távolságból nézve teljesen ok!
-
nickjames
tag
válasz
eisento #12018 üzenetére
Köszönjük!
Felrakta már valaki? Mi változott a 432-höz képest? Ha OTA update lenne, raknám fel kérdés nélkül, de így (img update) csak akkor szeretném, ha van érdemi előrelépés. Azt nem értem, miért "jó" ez a frissítési verzió... Ha jól tudom, az alkalmazásokat pl. törli ez az update.
-
eisento
addikt
New TCL T615T03 Google TV Update available in V440.
MT9615 Platform (C728 & C825).......C735 & C835 & C935
V8-T615T03-LF1V440.000301
V440 IMG
https://www.mediafire.com/file/vgaicosbm2wwq2c/V8-T615T03-LF1V440.zip/file
build date= May 18 2022
security_patch= 2022-01-05
gmsversion= Android_11_GTV
revision= 000301
IMG size= 2.00 GB -
-
fene_vad
senior tag
sziasztok
3 napja vagyok 43c725 tulaj, de úgy néz ki, hogy inkább visszaviszem a tv-t a boltba...
Probléma 1: Elvileg a legfrissebb rendszer van rajta, de amint felteszem a Plex appot, 10-15 perc múlva uninstallálja magát. Ezután nem is engedi hogy újra feltegyem, csak restart után - majd újra eltűnik.
Probléma 2: PVR-Timeshift nincs - ezt persze tudhattam volna, ha minden apróbetűst elolvasok vásárás előtt, TCL oldalán mindenesetre az van, hogy Yes/Yes...
Probléma 3: A képminőség katasztrofális.
4K-HDR tartalmakkal rendben van, de bármilyen más forrással néztem, irtózatos volt a kép.
SD tartalomnál az árnyékos részletek tele hullámzó fals színekkel, emberi bőrszín hasonlóan, a haj katasztrofális amorf pixeltömeg. 720-1080 esetén a kép mákos, a finom részletek helyett mintha kis pálcikák izeg-mozognának folyamatosan. Gandalf szakálla mintha férgekből lett volna fonva. Minden képbeállítást próbáltam, minden esetben rosszabb volt a végeredmény mint a 10 éves LG LCD tévémnél. Az összes képprofil többé-kevésbé ugyanazt hozta, teljesen kikapcsolt képmódosító funkcióknál és bekapcsolva is. Neten talált kalibrált-ideális beállításokkal is.A 4k-HDR azonnal jó volt, pici finomhangolás után tökéletes képet adott.
Mi lehet ennek az oka?
10 éve nem vettem tévét, ez valami trend, hogy letojják a nem-4K/HDR forrást?
Más gyártóknál is erre számítsak? De akkor mire cseréljem? -
jeni
félisten
A C728 tv-n hol tudom fix-re véglegesen beállítáni a fényerőt. Folyamatosan változtatja magát.
Hol sokat hol keresett.
U i.:
A képmód és egyéb autom mód is nézegettem. -
ProEvoFan
nagyúr
Érdeklődnék hogy a márkának van hazai szervízhálózata? Ha igen, mennyire kiterjedt? Értem ezalatt, hogy Budapestre összpontosul vagy több nagy vidéki városban is vannak márkaszervizek?
-
Krivy1
csendes tag
válasz
BlackJack21 #12002 üzenetére
Megtaláltuk a bekapcsoló gombot a logo mögött. Megcsináltam úgy is, de ugyanaz a szitu.
Nagyon-nagyon halványan látszik valami, de nagyon kell fókuszálni.
Lehet, hogy megadta magát a LED? -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.725-öm van és Vodafone netet és routert használok.Kombináltan adja a 2.4 és az 5g wifit.Sajna a netflix és a youtube 5 alkalomból 3 alkalommal azt írja a tv,hogy nincs internet..Mit kellene állitanom? Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest