- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fene_vad
senior tag
sziasztok
3 napja vagyok 43c725 tulaj, de úgy néz ki, hogy inkább visszaviszem a tv-t a boltba...
Probléma 1: Elvileg a legfrissebb rendszer van rajta, de amint felteszem a Plex appot, 10-15 perc múlva uninstallálja magát. Ezután nem is engedi hogy újra feltegyem, csak restart után - majd újra eltűnik.
Probléma 2: PVR-Timeshift nincs - ezt persze tudhattam volna, ha minden apróbetűst elolvasok vásárás előtt, TCL oldalán mindenesetre az van, hogy Yes/Yes...
Probléma 3: A képminőség katasztrofális.
4K-HDR tartalmakkal rendben van, de bármilyen más forrással néztem, irtózatos volt a kép.
SD tartalomnál az árnyékos részletek tele hullámzó fals színekkel, emberi bőrszín hasonlóan, a haj katasztrofális amorf pixeltömeg. 720-1080 esetén a kép mákos, a finom részletek helyett mintha kis pálcikák izeg-mozognának folyamatosan. Gandalf szakálla mintha férgekből lett volna fonva. Minden képbeállítást próbáltam, minden esetben rosszabb volt a végeredmény mint a 10 éves LG LCD tévémnél. Az összes képprofil többé-kevésbé ugyanazt hozta, teljesen kikapcsolt képmódosító funkcióknál és bekapcsolva is. Neten talált kalibrált-ideális beállításokkal is.A 4k-HDR azonnal jó volt, pici finomhangolás után tökéletes képet adott.
Mi lehet ennek az oka?
10 éve nem vettem tévét, ez valami trend, hogy letojják a nem-4K/HDR forrást?
Más gyártóknál is erre számítsak? De akkor mire cseréljem?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor