Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
Sokmindent el tudok engedni, de pont azt nem. Legalább 15 - 20 éve vannak médiaboxaim. A család is megszokta és szereti. Amikor a múltkor a tcl kodijával játszottam, és egy 24p s filmmel teszteltem, bejött a feleségem és azt kérdezte miért akadozik ez? Pedig azt se tudja mi az a frekiváltás. Csak már megszokta hogy jó. Ő csak bekapcsolja a boxot megkeresni amit nézni akar és ennyi. Hangok nem érdeklik annyira, de azért a múltkor ő is bekapcsolta az erősítőt, mert szerinte tompa volt a tvn a sztereó hang.. 😃 Van akit nem is érdekel, nem vagyunk egyformák. 4 mediabox és 3 tv van itthon. Ezek mind kadenciahelyesek, és az egyik tv csak HD. Erre elég érzékeny vagyok, jobban mint a felbontásra . Ott nem zavar ha jó minőségű 720p t nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Warhammer 40.000
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor