Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen széket vegyek?
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Tényleg nem vagyok guru, de az elnevezés, azaz képfrissítés alapján csak arra tudok gondolni, hogy a 120Hz gyorsabb mint a 60. Az összehasonlítás ugyan úgy ,,készült", szóval Netflixen ugyan az a film a saját TV-men jóval folytonasabb, de amúgy igen, valami képjavítás gyors jeleneteknél: normál módba van állítva.
Soul:
x9006 ha jól látom QLED technológia. Az nekem is bejönneszóval nem a márkában bizonytalaodtam el hanem a pillanat hevében (a jelzett akció időtartama miatt) választott típusban.
redati:
Köv héten elvileg megkapom a TV-t. Tesztelem majd, de ha minőségi / élvezeti romlásnak élem meg, akkor visszaküldöm, viszont ez esetben ráfizetéssel valószínűleg samsung QE65Q65RA cserélem, ami ugyan kisebb (lemértem 4.5m a távolság), de láttam élőben és igen meggyőző volt, igaz ha jól tudom a samuk nem tudják a DV-t.subset:
Na ez jó hír. Ezek szerint neked EP660-od van? Elégedett vagy vele? Olvastam, hogy a gyártó által SMART HDR-nek nevezett, azaz SD tartalmak javítása a valóságban abszolút nem tapasztalható, szerinted?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest