Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bill55

    friss újonc

    Sziasztok! TV vásárlás előtt állok. 55-65-ös méretben nézegetek TV-t. Már elég sokat olvastam itt is, máshol cikkeket, teszteket, szóval van egy kép a fejemben, de kíváncsi lennék a javaslatotokra is.

    A TV-t alapvetően streamingre (Netflix, HBO, Amazon), saját tartalom lejátszására, némi normál tévézésre (leginkább sport tartalmak HD-ban) és gamingre (Xbox Series X) használjuk.

    A TV a nappaliban kerül elhelyezésre, ami elég világos, a TV bal oldaláról érkezik fény, de nem direktben a készülékre, mert az ablak észak-keleti tájolású, 11 óra után már az ablakot sem éri a fény közvetlenül.
    Most egy elég régi Samsung UE48H6400-as típust használunk, teljesen jó a fényerő ebben a környezetben, nincs probléma vele, nincs szükség sötétítésre.

    A két jelölt: Samsung QE65Q70A és a TCL 65C728. Én inkább utóbbi irányába hajlok, az Android TV miatt is, illetve nem feltétlenül vagyok a Samsung márka nagy barátja, bár TV fronton eddig nem volt soha semmi problémám, illetve a képességek tekintetében is jobbnak tűnik a TCL-t.

    Ti mit javasolnátok a tapasztalataitok alapján? Kb. csak a fényerő miatt van bennem némi aggodalom. Üzletben néztem a tévéket, ott nem tapasztaltam problémát ezen a téren.

    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák