- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drpesti1985
csendes tag
Tcl c715 v677. Telepítés után play áruház nem akart semmit telepíteni, reseteltem, utána már a legelejétől wifire nem akart csatlakozni, mondom kicseszek vele, adok netet kábelen, szokásos lépések után várva a kezdőképernyőt visszadobott újra a legelejére 😂😂 Újratelepít újra img-ből, túl lettünk a csatlakozási beállításokon 😁 Szokásos explorert feltelepítettem, és nem mutatta a zip fájlokat, másikkal kellett telepítenem a smarttube-ot. Netflix, illetve a 4k hdr/dolby vision filmek hibátlanok, ahogy eddig is. Arc tökéletesen műkszik, bár nekem v653, v660, illettve r-es fw-kel is pár nap után elhalkult, némelyiknél a kimenet átállítása vmeddig megoldotta.... Gagyi fülesem, ami minden régebbi fw-vel(v6xx-től kezdve) recsegett mostanában, most jól szól, igaz, a hangerőt sehogy nem lehet állítani, 25-n marad, nyomkodhatsz bármit 😂😂😂 Pár óra kikapcsolt állapot után angol nyelven indult el, legalább nem felejtett el mindent 😂😂😂 Haladás a v900-hoz képest 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest