Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drpesti1985
csendes tag
Tcl c715 v677. Telepítés után play áruház nem akart semmit telepíteni, reseteltem, utána már a legelejétől wifire nem akart csatlakozni, mondom kicseszek vele, adok netet kábelen, szokásos lépések után várva a kezdőképernyőt visszadobott újra a legelejére 😂😂 Újratelepít újra img-ből, túl lettünk a csatlakozási beállításokon 😁 Szokásos explorert feltelepítettem, és nem mutatta a zip fájlokat, másikkal kellett telepítenem a smarttube-ot. Netflix, illetve a 4k hdr/dolby vision filmek hibátlanok, ahogy eddig is. Arc tökéletesen műkszik, bár nekem v653, v660, illettve r-es fw-kel is pár nap után elhalkult, némelyiknél a kimenet átállítása vmeddig megoldotta.... Gagyi fülesem, ami minden régebbi fw-vel(v6xx-től kezdve) recsegett mostanában, most jól szól, igaz, a hangerőt sehogy nem lehet állítani, 25-n marad, nyomkodhatsz bármit 😂😂😂 Pár óra kikapcsolt állapot után angol nyelven indult el, legalább nem felejtett el mindent 😂😂😂 Haladás a v900-hoz képest 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor