- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
CyberPower 900VA 540W (CP900EPFCLCD) csendesítve.
Szétszedtem, sehol nincs plomba, vagy leragasztott csavar. ( 7 db csavart kell kiszedni)
Az alaplap bal alsó sarkában van a csipogó felforrasztva. Ez a csipogó nem az a verzió, amit vattával ki lehet tömni.
Először csak egy réteg 3M ragasztóval próbáltam leragasztani, de az nagyon karcsú.
A belső felébe 5 réteg ( 8mm-es lukasztóval kivágott) 3M ragasztó került, amit fogpiszkálóval igyekeztem a széleihez jól betömni, aztán 12mm-ből még kettő.
Halk, cincogó hangja maradt. Ha a gari lejár, és/vagy még ez is zavar, akkor a 3M ragasztóból egy kb 1 cm átmérő galacsint még teszek fölé és úgy pattintom rá a műanyag akkutartót, az folyamatosan feszíti majd a csipogó membránját lefelé.
Amit ráragasztottam az levehető, nincs nyoma, ha esetleg garanciális gondom adódna.
Nekem megérte az a max félóra, hogy csendbe legyen.
Felhasznált eszközök:
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest